Inloggen

Hoe kunnen we je helpen?

 

Lid worden kan al vanaf €10,- per maand

Workshop AI in bedrijf

Voor ondernemers en zzp’ers die de mogelijkheden van AI voor hun bedrijf willen verkennen.

Werken bij een christelijke organisatie valt soms tegen

Geloof en werk lopen soms op een ongezonde manier door elkaar.

Euthanasie

Johannes kreeg tijdens zijn werk als technisch thuiszorg verpleegkundige te maken met gewetenspaniek.

Zeven tips voor onderhandelen over je uurtarief

Vooral vrouwen verdienen minder. Dit is wat je er aan kunt doen.

LinkedIn Training

Ontdek hoe je nog meer uit je sociale netwerk kunt halen.

Vergadering NGK predikanten

Het thema voor deze dag is ‘In gesprek over het ambt’.

de hoopvolle vakbond

 

 

Werk is belangrijk, dat wil je goed geregeld hebben. Er kan altijd iets gebeuren, waardoor je niet meer met plezier je werk kunt doen. Daarom is het goed om lid te zijn van een vakbond. Die jou persoonlijk helpt, wanneer dat nodig is. Die niet gelooft in strijd maar harmonie. Die, net als jij, gelooft dat we met goed werk de wereld mooier kunnen maken. Daarom is het goed om lid te worden van CGMV, de hoopvolle vakbond.

 

Wat ons anders maakt

samen werken
Hoe zorg ik voor balans tussen werk en privé?

Wij helpen je persoonlijk

Tineke Folkers

juridisch adviseur

Janet van der Linde

secretaresse

Pieter Cnossen

directeur

Elles Verhoeven

juridisch adviseur
Bert Dasselaar

Bert Dasselaar

jurist

Gea Varwijk

jurist
Tonnis

Tonnis Rademaker

juridisch adviseur

Tineke Folkers

juridisch adviseur

 

Als juridisch adviseur denkt Tineke mee als je vragen hebt over je werk en je loopbaan. Ze houdt ervan om werk te doen waarmee ze echt iets kan betekenen voor een ander. Ze luistert graag naar je verhaal. Ze is ook werkzaam als vertrouwenspersoon.

 

Contact opnemen

Janet van der Linde

secretaresse

 

Janet is een secretaresse die graag in verbinding staat met mensen. Als spin in het web stroomlijnt ze graag alle binnenkomende informatie. Telefoon beantwoorden, mail verwerken en redigeren van teksten doet ze met een lach. Janet houdt ervan om leden met de juiste persoon in verbinding te brengen en van de juiste informatie te voorzien.

 

Contact opnemen

Pieter Cnossen

directeur / spreker

 

Pieter houdt van mensen en ziet ze graag tot bloei komen. Sociale gerechtigheid heeft hem altijd bezig gehouden. Vooral over de vraag in wat voor maatschappij wij met elkaar willen leven, gaat hij graag in gesprek. Pieter is een ervaren spreker en houdt van interactie. 

 

Contact opnemen

Elles Verhoeven

juridisch adviseur

 

Bij Elles staat de tijd nemen centraal. Ze luistert en vraagt naar je situatie. Als juridisch adviseur denkt ze mee in het vinden van een antwoord en een passende oplossing. Ze vindt het belangrijk om haar kennis in te zetten om anderen te helpen.

 

Contact opnemen

Bert Dasselaar

jurist arbeidsrecht & kerkrecht

 

Bert is arbeidsrechtjurist. Hij vindt het belangrijk dat mensen niet alleen goed geholpen worden, maar hij ziet ook graag dat ze met een tevreden gevoel terugkijken op de geboden hulp. Hij luistert naar het verhaal en zet dat in een juridisch perspectief. Zo kunnen mensen weer verder.

 

Contact opnemen

Bert Dasselaar

Gea Varwijk

jurist arbeidsrecht & vakbondsbestuurder

 

Als jurist houdt Gea zich onder andere bezig met kerkrecht en arbeidsrecht. Met een goede communicatie en de nodige humor zorgt ze ervoor dat er perspectief komt in jouw situatie. Ze is een echte aanpakker, boekt goede resultaten, en is een aanwinst voor het team als vakbondsbestuurder.

 

Contact opnemen

Tonnis Rademaker

juridisch adviseur

 

Tonnis neemt de tijd voor je. Niet alleen de juridische kwestie, maar ook de achterliggende overwegingen worden besproken. Daarnaast is hij betrokken bij de opinievorming van CGMV. Ook is hij als coördinator verantwoordelijk voor het kostersnetwerk en is hij betrokken bij de klankbord zorg.

 

Contact opnemen

Tonnis

Zie ons als die betrouwbare kennis met verstand van zaken.

 

Heb je vragen over je salaris of welke mogelijkheden je contract biedt? Ben je aan het onderzoeken wat voor werk het beste bij je past of overweeg je zzp’er te worden? Of ga je niet meer met plezier naar je werk door de problemen die je daar ervaart? Bij ons kun je altijd terecht voor een luisterend oor en deskundig advies. 

Geen winstoogmerk

Betaalbaar voor iedereen

Positieve reviews

Leden waarderen ons met een 8,7

Meer dan een verzekering

Ook advies als er geen conflict is