Ontslag door corona

Sinds de uitbraak van de coronacrisis is het aantal ontslagen meer dan verdubbeld. En ook al doet de overheid er via de NOW-regeling alles aan om zoveel mogelijk banen te behouden, de druk op werkgevers neemt toe om over te gaan tot ontslag. Wat gaat de tweede lockdown voor mij betekenen? Wie heeft aandacht voor de stress die ik ervaar op mijn werk en is bereid  om mee te bouwen aan een nieuw perspectief? Bij wie kan ik terecht met mijn vragen rondom werk en loopbaan?
Kies voor deskundige ondersteuning, vraag het CGMV. Bel ons op 038-4254379.  

CGMV jouw stap vooruit

Bij CGMV geloven we dat jij van God de tijd, het talent en de mogelijkheid hebt gekregen om jouw leven, en dat van je omgeving tot bloei te brengen. Je werk en carrière zijn daarin heel belangrijke onderdelen.

Wij zijn er voor je op alle momenten in je loopbaan, met inspiratie op het vlak van werk, leven en geloof. Dat geldt voor werkgevers én werknemers. Samen zijn we onderweg. Vanuit een vertrouwde en veilige omgeving bieden we jou precies de ondersteuning die je zoekt. Of dat nu (juridisch) advies is over werk, inkomen of persoonlijke ontwikkeling. Je kunt zelf een specifiek onderwerp kiezen waarover je advies wilt ontvangen, of je kunt ons als continue coach je leven binnenhalen door lid te worden. 

›  agenda

Loopbaanwijzer gesprek (online)
De Loopbaanwijzer van CGMV helpt je bij het maken van onderbouwde loopbaankeuzes die echt bij jou passen.

sitemap    disclaimer