‘Lesgeven aan groep acht op de basisschool is het leukste wat er is. Maar door onderwijsvernieuwing kreeg ik er zoveel taken bij, dat het me te veel werd. Door middel van de Loopbaanwijzer van CGMV heb ik samen met een adviseur een nieuw perspectief voor mijn loopbaan ontwikkeld.’


Lees het complete verhaal 
Vandaag én morgen plezier in je werk? Kies voor de Loopbaanwijzer van CGMV. 


Je streeft er natuurlijk naar om met plezier je werk te doen. Soms moet je daar wat extra moeite voor doen. Bijvoorbeeld als de omstandigheden tegenzitten. Of als je een nieuwe stap in je loopbaan wilt zetten, maar twijfelt over de juistheid ervan. De Loopbaanwijzer van CGMV helpt je bij het maken van de keuzes die echt bij jou passen.

Wil je eerst checken of de Loopbaanwijzer bij jou en jouw situatie past? Vraag dan nu een gratis (telefonisch) intakegesprek aan.

JA, ik wil een intakegesprek voor de Loopbaanwijzer aanvragen
Ben je lid van CGMV? Klik hier om in te loggen.

Bel mij

Privacyverklaring

Jouw privacy vinden wij belangrijk en daarom doen we er alles aan om de persoonlijke gegevens die jij aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te behandelen. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Let op: dit intakegesprek is bedoeld om te kijken of de Loopbaanwijzer bij jou in jouw situatie past. Het Loopbaanwijzergesprek gaat dieper en geeft je handvatten om onderbouwde loopbaankeuzes te maken.Wat gaan we doen bij het Loopbaanwijzergesprek?
Allereerst heb je een gesprek met een van onze loopbaanadviseurs over de keuzes die je maakt en hebt gemaakt . Daarop ontvang je van ons een schriftelijk advies met tips, conclusies en aanbevelingen voor je loopbaan. Zo krijg je nieuwe inzichten in wat het beste bij jou en je interesses en talenten past. Daarna hebben we ook telefonisch contact met je over het advies .

Intekenen en kosten
Prijs  € 180,- incl. BTW. Voor leden: geen € 180,- maar € 90,- incl BTW.


Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.


“Weet je niet goed wat je wilt in je  loopbaan? Misschien is een Loopbaanwijzergesprek net iets voor jou. Ik vertel je er graag meer over.

Bel je mij?

Ik ben bereikbaar op
038-4254379.”


Bédina Gelling, adviseur