Weet waar je staat bij ontslag. Met de Check Vaststellingsovereenkomst van CGMV

 

Ontslag kun je maar beter serieus nemen. Door vanaf het eerste moment kritisch te kijken naar de voorwaarden van je vaststellingsovereenkomst, waarin jij en je werkgever afspraken maken over het beëindigen van je arbeidsovereenkomst. Om je alvast op weg te helpen hebben we een checklist voor je opgesteld. Aan de hand van deze checklist kun je zelf een eerste check van je vaststellingsovereenkomst doen. 

JA, ik wil de Checklist Vaststellingsovereenkomst aanvragen

Ben je lid van CGMV? Klik hier om in te loggen.

Contact

Privacyverklaring

Jouw privacy vinden wij belangrijk en daarom doen we er alles aan om de persoonlijke gegevens die jij aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te behandelen. Lees hier meer over in onze privacyverklaring. 

Let op: de checklist bevat alleen de meest voorkomende onderwerpen. Voor een vaststellingsovereenkomst op maat is gedegen kennis van het arbeidsrecht nodig.
 

Wat gaan we doen bij de Check Vaststellingsovereenkomst?
Om je situatie goed te kunnen beoordelen vragen we je om alle stukken die van belang zijn naar ons op te sturen. Dan volgt een inventariserend gesprek met onze juridisch specialist. Wij verkennen je situatie en kijken naar de vragen die je zelf hebt. We beoordelen de inhoud van je vaststellingsovereenkomst in relatie tot jouw situatie. Ook de transitievergoeding komt aan bod. Vervolgens geven we je persoonlijk advies, vergezeld van aandachts- en verbeterpunten. We geven je bijvoorbeeld informatie over de WW en onze inschatting van jouw recht om een uitkering te krijgen. Zo helpen we je onaangename verrassingen te voorkomen en op te lossen.

Je contact met ons zal zowel schriftelijk als telefonisch plaatsvinden. Als het nodig is, houden we ook een gesprek op ons kantoor in Zwolle of Groningen. 

Na afwikkeling van je ontslag nemen we opnieuw contact met je op om over je ervaringen te praten.

Intekenen en kosten
€ 375,- incl. BTW en gratis* voor iedereen die minimaal een half jaar lid is.  Ben je nog geen half jaar lid, dan is de prijs € 100,- per uur incl. btw.

Je kunt ook de onderhandeling over je vaststellingsovereenkomst uitbesteden door de Check Vaststellingsovereenkomst + onderhandelen aan te vragen.

Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.

*Algemene voorwaarden voor lidmaatschap en dienstverlening ten behoeve van werknemers

 


Dirk Jan van Diggele beoordeelt de dienstverlening van CGMV met een 10

Hij schrijft als toelichting: 

"Zeer plezierig en adequaat contact met de betrokken jurist. De jurist  houdt het geheel ook goed in de gaten, neemt zelf initiatief, communiceert helder."
 

 

 Ervaringsverhaal

'Ik heb een prachtig beroep in de zorg, maar al mijn ervaring dreigde verloren te gaan tijdens een functieverandering in ons ziekenhuis. Ik verzette mij daartegen. Toen mijn werkgever me wilde ontslaan, hebben de specialisten van CGMV zich over me ontfermd. Zij hadden oog voor mijn persoonlijke  verhaal en confronteerden me met de juridische feiten. Goud waard.’

Lees het complete verhaal