Inschrijfformulier

Word nu lid, maak gebruik van ons geweldige actietarief en ontvang een boekenbon ter waarde van € 10,- als welkomstgeschenk!

JA, ik word lid

Lid geworden via

We zijn benieuwd hoe je CGMV hebt gevonden. Ben je bijvoorbeeld geattendeerd op het het lidmaatschap van CGMV door iemand die al lid is? Vul dan hieronder zijn of haar gegevens in, zodat we een bedankje kunnen sturen in de vorm van een boekenbon. 

Kosten lidmaatschap vakbond

Het lidmaatschap van onze vakbond is gebaseerd op het solidariteitsbeginsel. We willen dat het lidmaatschap voor iedereen toegankelijk is.
Ieder nieuw lid betaalt de eerste 6 maanden € 1,- per maand. Vanaf de 7e maand kijken we naar je bruto maandinkomen en baseren daar de hoogte van je contributie op. Je blijft tenminste 2 jaar lid. De vakbondscontributie varieert van € 2,50 tot € 20,00 per maand. Klik hier om de contributietarieven te bekijken.. 

Rekeninggegevens

We hebben nog een aantal aanvullende gegevens nodig om je goed van dienst te kunnen zijn.   Wij nemen binnen drie werkdagen contact met je op om  kennis te maken en verwachtingen af te stemmen.

Wanneer je het formulier verzendt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden zoals beschreven in:

Privacy

Jouw privacy vinden wij belangrijk en daarom doen we er alles aan om de persoonlijke gegevens die jij aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te behandelen. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.