Ik sluit me aan bij CGMV vakorganisatie

Maak vandaag nog gebruik van onze welkomstaanbieding en betaal de eerste 6 maanden slechts € 1,- per maand én ontvang een boekenbon ter waarde van € 10,-  als geschenk!

Contactgegevens

Kosten lidmaatschap vakbond

Het lidmaatschap van onze vakbond is gebaseerd op het solidariteitsbeginsel. We willen dat het lidmaatschap voor iedereen toegankelijk is.
Ieder nieuw lid betaalt de eerste 6 maanden € 1,- per maand. Vanaf de 7e maand kijken we naar je bruto maandinkomen en baseren daar de hoogte van je contributie op. Je blijft tenminste 2 jaar lid. De vakbondscontributie varieert van € 2,50 tot € 20,00 per maand. Klik hier om de contributietarieven te bekijken.. 

Mijn (werk)situatie

Lid geworden via

We zijn benieuwd hoe je CGMV hebt gevonden. Ben je bijvoorbeeld geattendeerd op het het lidmaatschap van CGMV door iemand die al lid is? Vul dan hieronder zijn of haar gegevens in, zodat we een bedankje kunnen sturen in de vorm van een boekenbon. 

Op de hoogte blijven

Mogen we je informatie toesturen over onze bijeenkomsten, jouw laatste cao-nieuws, en meer? In de mailing staat altijd een link waarin je je gemakkelijk kunt uitschrijven.

Algemene voorwaarden

Wanneer je het formulier verzendt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden zoals beschreven in:

Privacyverklaring

Jouw privacy vinden wij belangrijk en daarom doen we er alles aan om de persoonlijke gegevens die jij aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te behandelen. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.