Voordeel van leden voor leden


Belastingservice


Wanneer is de Belastingservice interessant voor jou?
Voor velen is het doen van aangifte inkomstenbelasting nou niet precies de leukste klus. Misschien wil je graag dat iemand je belastingaangifte controleert. Of wil je graag hulp bij het invullen van de hele aangifte. Met de Belastingservice ben je dan aan het goede adres.   Gelukkig zijn er leden die wel plezier beleven aan het invullen van een belastingaangifte en zij helpen je graag!  En dat kan je nog eens geld opleveren ook.

Na afloop
Na de Belastingservice kun je er zeker van zijn dat je je belastingaangifte naar behoren en met een zo goed mogelijk financieel resultaat hebt gedaan. 

Wat gaan we doen?
De Belastingservice is een dienst van leden van CGMV voor leden van CGMV. De deskundige die je helpt bij het doen van aangifte Inkomstenbelasting kiest de locatie waar de Belastingservice wordt verleend. De hulp bij een aangifte duurt maximaal twee uur. Van de Belastingservice kan gebruik worden gemaakt in de maanden maart en april.  Aanmelden kan vanaf februari.

Intekenen en kosten
De vergoeding voor de Belastingservice bedraagt €30,- voor een enkele aangifte en €50,- voor een gecombineerde aangifte (een aangifte van je fiscale partner en jou samen). Dit bedrag dient contant aan de deskundige te worden betaald. Leden die inkomsten hebben uit overig werk (zoals freelancers of gastouders) of ondernemer zijn kunnen hun aangifte inkomsten niet laten doen door de Belastingservice.

Klik op de button om je aan te melden voor de Belastingservice.  (Je komt eerst op een inlogscherm als je nog niet ingelogd bent.)

Na je aanmelding
Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aanmelding voor de Belastingservice. Binnen 5  werkdagen nemen we contact met je op om je aan een deskundig lid te koppelen. sitemap    disclaimer