Workshop Beter communiceren

Samenwerken is niet altijd even makkelijk, zeker niet op de werkvloer. Het kan gemakkelijk botsen met een collega of leidinggevende en voor je het weet ontstaat er een conflict. Vaak komt dit door de wisselwerking van karakters en de verschillende stijlen waarop een ieder communiceert. De workshop ´Beter communiceren´ helpt je op weg naar betere relaties op je werk. 

Wanneer is de workshop 'Beter communiceren’ interessant voor jou?

Deze workshop is geschikt voor elke werkgever of werknemer, want communiceren en samenwerken is iets waar bijna iedereen in zijn of haar werk in meer of mindere mate mee te maken heeft. Of je nou leiding geeft aan een groot team of als verzorgende met cliënten aan de slag bent of als predikant met een kerkenraad of individuele kerkleden te maken hebt. Om meer zicht te krijgen op jezelf en je manier van communiceren in relatie tot de ander ontwikkelde CGMV in samenwerking met psycholoog en therapeut Hans ´t Hart de workshop ´Beter communiceren´. 

Na afloop
Een kernprincipe van ´t Hart is dat iedereen tot zijn of haar recht mag komen. ´Authenciteit in relatie tot de ander´. Je hebt de ander namelijk nodig en dus moet je in je communicatie niet alleen opkomen voor jezelf, maar je ook richten op de ander. In deze workshop heb je ontdekt dat gerichtheid op de ander essentieel is voor een betere communicatie tussen collega´s, waarbij ook aandacht is geweest voor je eigen stijl van communiceren. 

Wat gaan we doen?
Van te voren krijg je alvast een powerpointpresentatie toegestuurd, ter voorbereiding. Door middel van een interactieve presentatie met oefeningen en de gelegenheid tot vragen stellen ga je vervolgens een middag met elkaar aan de slag. Hierbij maakt ´t Hart onder meer gebruik van de EFT-therapie (emotionally focused therapy) van Sue Johnson. Wanneer je de principes van EFT toepast, ga je merken dat je collegiale en zakelijke contacten opmerkelijk zullen verbeteren. 

Nazorg
Na een aantal weken neemt de workshopleider nog een keer contact op om te horen of je het geleerde in praktijk kunt brengen.

Intekenen en kosten
Prijs: € 199,- incl. btw. Voor leden geen € 199,- maar : € 125,- incl. btw.

De workshop wordt gegeven op ons kantoor in Zwolle. 

Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.


Workshopdata
Als de workshop 'Beter communiceren' gepland staat, dan kun je hieronder een datum aanklikken. Klik hier voor onze complete agenda.

sitemap    disclaimer