Sarah Hoogendoorn adviseert: '“Vaak is een burn-out te voorkomen door op tijd te signaleren dat je niet meer lekker in je vel zit. Kijk vooral eens kritisch naar je agenda. Waar zit nog ruimte om keuzes te maken?”'

Stress of spanning in je werk, een dreigende burn-out? Volg de workshop 'Baas over je burn-out'.

Je hebt de neiging om gewoon maar door te gaan en niet stil te staan bij de vraag hoe het met je gaat. Terwijl juist déze vraag een grote rol kan spelen als het gaat om de preventie van een burn-out. Door stress eerder te herkennen ontstaat er ruimte om veranderingen aan te brengen in je leven. Met een burn-out is niemand gebaat: je werkgever niet, je omgeving niet en jijzelf niet. Een burn-out brengt jou niet waarvoor je bent bedoeld. Namelijk om uniek te zijn als mens om jouw leven en dat van je omgeving tot bloei te brengen met de jouw toebedeelde talenten. 

Wat gaan we doen?
We nemen eerst de tijd om kennis te maken met elkaar en te delen op welke manier stress op dit moment een rol speelt in je leven, de vraag te stellen: Hoe is het nu echt met je? Je krijgt meer informatie over wat stress en burn-out is en welke waarschuwingssignalen je lichaam en geest geven. Je krijgt het recept voor een burn-out te zien. En je gaat ontdekken in hoeverre dit recept op jou van toepassing is. Daarnaast is er aandacht voor wat jou persoonlijk kwetsbaar/gevoelig maakt voor stress en eventueel een burn-out. Je leert welke acties je kunt ondernemen om hierin goed voor jezelf te zorgen en welke overtuigingen dit misschien juist voor jou moeilijk maken. 

Nazorg
Mocht het nodig zijn dan wordt er een (telefonische) vervolgafspraak gemaakt of er wordt samen gekeken of er behoefte is aan één van de andere producten/bijeenkomsten van CGMV

De workshop wordt gegeven op ons kantoor in Zwolle. 

Intekenen en kosten
Prijs: € 199,- incl. btw. Voor leden: geen € 199,- maar € 125,- incl. btw.

 

Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.

Workshopdata
Als de workshop 'Baas over je burn-out' gepland staat, dan kun je hieronder een datum aanklikken. Klik hier voor onze complete agenda.

sitemap    disclaimer