Op ieder moment in je loopbaan kun je voor slim advies over werk en leven terecht bij CGMV

 

Wil je een professionele mening over een officieel document voor je het tekent? Maak dan gebruik van een van onze checks:

 

 

 

 

Check Vaststellings-
overeenkomst

 

 

 

 


Check Vaststellings-
overeenkomst


 

 

 

 

 

Check
Sollicitatiebrief


 

 

 

 

 

Check CV


 

 

 

 

 

Check CV Plus


 

 

 

 


Check Arbeids-
overeenkomst

 

 

 

 

 

 

Check

Concurrentiebeding
 

 

 

Check Vaststellingsovereenkomst

Ontslag kun je maar beter serieus nemen. Door vanaf het eerste moment kritisch te kijken naar de voorwaarden van je vaststellingsovereenkomst, waarin jij en je werkgever afspraken maken over het beëindigen van je arbeidsovereenkomst. CGMV helpt je onaangename verrassingen te voorkomen en op te lossen.  Meer weten?

Check Vaststellingsovereenkomst incl. onderhandeling

Onderhandelen over je ontslag? Wij hebben de juridische kennis en ervaring om je te helpen kritisch te kijken naar de voorwaarden van je vaststellingsovereenkomst, waarin jij en je werkgever afspraken maken over het beëindigen van je arbeidsovereenkomst. We helpen je onaangename verrassingen te voorkomen én kunnen namens jou onderhandelen.  Meer weten?

Check Sollicitatiebrief

Je weet wat je in je mars hebt. Maar dat wil nog niet zeggen dat het eenvoudig is om het allemaal kraakhelder, overtuigend én onderscheidend op papier te zetten. Terwijl de eerste indruk die je met je brief maakt, bepaalt of je wordt uitgenodigd voor een gesprek! Met onze Check Sollicitatiebrief ben je verzekerd van een pakkende, verzorgde en vooral kansrijke brief. Meer weten?

Check CV

Je cv speelt een beslissende rol in je sollicitatie. Mede op basis daarvan ga je door naar een kennismakingsgesprek, of niet. Daarom is het noodzakelijk je cv kritisch tegen het licht te laten houden door iemand die onbevooroordeeld is. Zo’n frisse, deskundige blik krijg je met de Check CV van CGMV. Snel en betaalbaar.  Meer weten?

Check CV Plus

Op basis van je cv wordt in enkele seconden het besluit genomen je sollicitatie verder in behandeling te nemen, of je af te wijzen. Cruciaal dus om die gewenste uitnodiging voor een gesprek te krijgen. Daarom is het noodzakelijk dit goed te verwoorden in je cv. CGMV biedt je een frisse en deskundige blik. Een medewerker zal in een persoonlijk gesprek je cv kritisch met je bespreken. Meer weten? 

Check arbeidsovereenkomst

Gefeliciteerd! Een nieuwe baan. Je staat op het punt de nieuwe arbeidsovereenkomst te tekenen. Maar: klopt alles wat er staat tot op de kleine lettertjes? Dé manier om zekerheid te krijgen is de Check Arbeidsovereenkomst van CGMV.  Meer weten?

Check Concurrentiebeding

Je wilt veranderen van baan maar hebt bij je huidige werkgever te maken met een concurrentiebeding of een relatiebeding in je arbeidsovereenkomst. Je twijfelt of dit beding je misschien in de weg kan zitten. Met de Check Concurrentiebeding weet je waar je aan toe bent en waar je op moet letten.  Meer weten?

Andere producten van CGMV

Naast checks biedt CGMV ook diverse andere producten aan. Waarmee kunnen we jou een stap vooruit helpen?

Naast Checks heeft CGMV ook de volgende producten voor je:

Wil je dieper duiken en je kennis aanscherpen, overweeg dan onze coachingsproducten.

Heb jij behoefte aan bezinning en praktische sturing op de plek van werk in je leven, laat je door ons inspireren.

Dankzij ons grote ledenbestand en ons netwerk van professionals beschikken we over veel informatie en kennis, laat je door ons informeren.