Op ieder moment in je loopbaan kun je voor slim advies over werk en leven terecht bij CGMV

 

Wil je dieper duiken en je kennis aanscherpen, overweeg dan onze coachingsproducten:

 

 

 

 

 

 

Loopbaanwijzer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Workshop Schrijf jouw persoonlijk profiel

 


 

 

 

 

Startgesprek

 

 

 

 

 

 

 


Workshop
Baas over je burn-out

 

 

 

Vandaag én morgen plezier in je werk? Kies voor de Loopbaanwijzer van CGMV
Je streeft er natuurlijk naar om met plezier je werk te doen. Soms moet je daar wat extra moeite voor doen. Bijvoorbeeld als de omstandigheden tegenzitten. Of als je een nieuwe stap in je loopbaan wilt zetten, maar twijfelt over de juistheid ervan. De Loopbaanwijzer van CGMV helpt je bij het maken van de keuzes die echt bij jou passen. Meer weten?

Jouw persoonlijk profiel schrijven? Volg de workshop Schrijf jouw persoonlijk profiel van CGMV.
De kans dat je de enige gegadigde bent voor een functie is erg klein. Waarschijnlijk concurreer je met vele tientallen anderen. Hoe verbind je jouw persoon op een geloofwaardige manier aan de gevraagde functie? Durf je het aan om terug te keren naar je kern en van daaruit een doorleefde presentatie neer te zetten? Wie ben jij als persoon achter je loopbaan? Geef je cv of je sollicitatiegesprek een nieuwe impuls met de Workshop  Schrijf jouw persoonlijk profiel van CGMV.  Meer weten?

Een onderneming starten? Weet waar je aan begint met het Startgesprek van CGMV
Je overweegt om voor jezelf te beginnen, maar je weet nog niet goed hoe. Je wilt graag helder krijgen waar je aan begint. Een goed begin is immers het halve werk. CGMV biedt je een Startgesprek aan waarin we samen met jou alle stappen naar een eigen onderneming doornemen.  Meer weten?

Stress of spanning in je werk, een dreigende burn-out? Volg de workshop Baas over je burn-out
Je hebt de neiging om maar door te gaan en niet stil te staan bij de vraag hoe het met je gaat. Terwijl juist déze vraag een grote rol kan spelen als het gaat om de preventie van een burn-out. Door stress eerder te herkennen ontstaat er ruimte om veranderingen aan te brengen in je leven. Met een burn-out is niemand gebaat: je werkgever niet, je omgeving niet en jijzelf niet. Een burn-out brengt jou niet waarvoor je bent bedoeld. Namelijk om uniek te zijn als mens om jouw leven en dat van je omgeving tot bloei te brengen met de jouw toebedeelde talenten.  Meer weten?


Naast Coaching heeft CGMV ook de volgende producten voor je:

CGMV Check producten

Wil je een professionele mening over een officieel document voor je het tekent? Maak dan gebruik van een van onze checks.

CGMV Inspireert producten

Heb jij behoefte aan bezinning en praktische sturing op de plek van werk in je leven, laat je door ons inspireren.

CGMV Informeer producten

Dankzij ons grote ledenbestand en ons netwerk van professionals beschikken we over veel informatie en kennis, laat je door ons informeren.

sitemap    disclaimer