Op ieder moment in je loopbaan kun je voor slim advies over werk en leven terecht bij CGMV

 

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij kunnen daar bij helpen:

 

 

 

 

 

Loopbaanwijzer

 

Loopbaanwijzergesprek 

Je streeft er natuurlijk naar om met plezier je werk te doen. Soms moet je daar wat extra moeite voor doen. Bijvoorbeeld als de omstandigheden tegenzitten. Of als je een nieuwe stap in je loopbaan wilt zetten, maar twijfelt over de juistheid ervan. De Loopbaanwijzer van CGMV helpt je bij het maken van de keuzes die echt bij jou passen. Meer weten?

 

 

 

 

 

Talenten Traject

 

Talenten Traject

Vraag jij je af waar je goed in bent? Of ben je vastgelopen in je werk? Het Talenten Traject is een mooie investering in jezelf. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en waarom dit zo is. Meer weten?

 


 

 


 

Workshop

Persoonlijk profiel

 

Workshop Schrijf jouw persoonlijk profiel

In deze workshop draait het om jezelf authentiek te profileren en presenteren. Tijdens je loopbaan zijn er verschillende momenten waarop je iets wilt of moet vertellen over jezelf. Dat is soms best lastig. In een kleine groep gaan we persoonlijk en doelgericht hiermee aan de slag.  Meer weten?

 

 

 

 

 

Startgesprek

 

Startgesprek

Je overweegt om voor jezelf te beginnen, maar je weet nog niet goed hoe. Je wilt graag helder krijgen waar je aan begint. Een goed begin is immers het halve werk. CGMV biedt je een Startgesprek aan waarin we samen met jou alle stappen naar een eigen onderneming doornemen.  Meer weten?

 

 

 

 

 

Workshop

Baas over je burnout

 

Workshop Baas over je burn-out

Je hebt de neiging om maar door te gaan en niet stil te staan bij de vraag hoe het met je gaat. Terwijl juist déze vraag een grote rol kan spelen als het gaat om de preventie van een burn-out. Door stress eerder te herkennen ontstaat er ruimte om veranderingen aan te brengen in je leven. Met een burn-out is niemand gebaat. CGMV helpt je Baas te worden over je burn-out.  Meer weten?

 

Andere producten van CGMV

Naast coaching biedt CGMV ook diverse andere producten aan. Waarmee kunnen we jou een stap vooruit helpen?


Naast Coaching heeft CGMV ook de volgende producten voor je:

Wil je een professionele mening over een officieel document voor je het tekent? Maak dan gebruik van een van onze checks.

Heb jij behoefte aan bezinning en praktische sturing op de plek van werk in je leven, laat je door ons inspireren.

Dankzij ons grote ledenbestand en ons netwerk van professionals beschikken we over veel informatie en kennis, laat je door ons informeren.