Op ieder moment in je loopbaan kun je voor slim advies over werk en leven terecht bij CGMV

 

Wil je dieper duiken en je kennis aanscherpen, overweeg dan onze coachingsproducten:

 

 

 

 

 

 

Loopbaanwijzer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Workshop Schrijf jouw persoonlijk profiel

 


 

 

 

 

Startgesprek

 

 

 

 


Workshop
Baas over je burn-out

 

 

 

Loopbaanwijzergesprek

Je streeft er natuurlijk naar om met plezier je werk te doen. Soms moet je daar wat extra moeite voor doen. Bijvoorbeeld als de omstandigheden tegenzitten. Of als je een nieuwe stap in je loopbaan wilt zetten, maar twijfelt over de juistheid ervan. De Loopbaanwijzer van CGMV helpt je bij het maken van de keuzes die echt bij jou passen. Meer weten?

Workshop Schrijf jouw persoonlijk profiel

De kans dat je de enige gegadigde bent voor een functie is erg klein. Hoe verbind je jouw persoon op een geloofwaardige manier aan de gevraagde functie? Durf je het aan om terug te keren naar je kern en van daaruit een doorleefde presentatie neer te zetten? Geef je cv of je sollicitatiegesprek een nieuwe impuls met de Workshop  Schrijf jouw persoonlijk profiel van CGMV.  Meer weten?

Startgesprek

Je overweegt om voor jezelf te beginnen, maar je weet nog niet goed hoe. Je wilt graag helder krijgen waar je aan begint. Een goed begin is immers het halve werk. CGMV biedt je een Startgesprek aan waarin we samen met jou alle stappen naar een eigen onderneming doornemen.  Meer weten?

Workshop Baas over je burn-out

Je hebt de neiging om maar door te gaan en niet stil te staan bij de vraag hoe het met je gaat. Terwijl juist déze vraag een grote rol kan spelen als het gaat om de preventie van een burn-out. Door stress eerder te herkennen ontstaat er ruimte om veranderingen aan te brengen in je leven. Met een burn-out is niemand gebaat. CGMV helpt je Baas te worden over je burn-out.  Meer weten?

Andere producten van CGMV

Naast coaching biedt CGMV ook diverse andere producten aan. Waarmee kunnen we jou een stap vooruit helpen?


Naast Coaching heeft CGMV ook de volgende producten voor je:

Wil je een professionele mening over een officieel document voor je het tekent? Maak dan gebruik van een van onze checks.

Heb jij behoefte aan bezinning en praktische sturing op de plek van werk in je leven, laat je door ons inspireren.

Dankzij ons grote ledenbestand en ons netwerk van professionals beschikken we over veel informatie en kennis, laat je door ons informeren.

sitemap    disclaimer