Oriëntatie op Pensioen

Wat betekent het voor je als je met pensioen gaat? Ga je over op het grote genieten of op het grote vervelen? Wat verandert er allemaal op persoonlijk vlak en wat verandert er op financieel gebied?  Allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens de bijeenkomst Oriëntatie op Pensioen. 

Mocht je pensioen (bijna) in zicht zijn dan ben je van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. Een interessante dag als voorbereiding op het pensioen. Deze oriëntatiedag kan al ruim voor datum pensionering worden gevolgd, zodat je tijdig je voorbereidingen kan treffen.

De bijeenkomst Oriëntatie op Pensioen is zowel voor echtparen als ook voor alleenstaanden. Deelname van eventuele partners is wel zeer gewenst.

Sprekers
Gertjan Brouwer (Uw gesprekspartner): 'Tijdens de bijeenkomst Oriëntatie op Pensioen geef ik op een ontspannen manier een aanzet om na te denken over een aantal persoonlijke onderwerpen die voor senioren relevant zijn: over vermogen en onvermogen, geld en gedrag, schenken en ontvangen en over nalaten en regieverlies'. De focus ligt hierbij meer op de waarde dan op geld zelf. 

Jan Knepper: 'In het middaggedeelte van de bijeenkomst Oriëntatie op Pensioen willen we samen nadenken over de gevolgen van het met pensioen gaan voor jezelf en voor je relaties. Wat betekent het feit dat je niet meer werkt voor je tijdsbesteding, je zelfrespect, je verhouding tot je eventuele partner, kinderen en kleinkinderen? Wat betekent het voor je verhouding tot God en de kerk? Ga je over tot het grote genieten of tot het grote vervelen? Zomaar enkele vragen die aan de orde komen'.

Reactie
“Ik maak graag even gebruik van deze mogelijkheid om jullie te vertellen dat we een prachtige welverzorgde dag hebben gehad, die in alle veiligheid en harmonie is verlopen. We hebben veel geleerd. Echt een dag om op terug te zien! Dank jullie wel daarvoor.”

Datum: vrijdag 29 november 2019
Tijd: 9.30-16.00 uur
Locatie: De Schakel, Oranjelaan 10 in Nijkerk

Kosten
Deelname is gratis voor onze leden en voor partners vragen wij een kleine vergoeding van € 25,-.
Ben je geen lid, maar wil je wel deelnemen aan deze bijeenkomst? Ook dat is mogelijk.
De kosten bedragen dan €125,- en voor partners € 75,-.

Aanmelden
Inschrijven is mogelijk tot en met één week voorafgaande aan de datum van de bijeenkomst.
Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Vol is vol.
Klik op één van de onderstaande data om je aan te melden :

sitemap    disclaimer