Themasessie 'Je bent meer dan je werk'

Werkloosheid is meer dan 'geen baan hebben'. Je loopt kans dat je aan jezelf gaat twijfelen en misschien heeft ook je gezin er last van.

 

Dat je werkloos bent, wil nog niet zeggen dat je niet meer kunt of wilt meedoen. CGMV organiseert daarom de Themasessie 'Je bent meer dan je werk': een ochtend om bij te tanken en te praten met anderen in een vergelijkbare situatie. Een moment om nieuwe energie en ideeën op te doen.

Voor wie is deze themasessie?
CGMV heeft de Themasessie 'Je bent meer dan je werk' ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar baan is kwijtgeraakt en op zoek is naar nieuw werk. 

Na afloop heb je nieuwe inzichten opgedaan over je leven zonder werk. Je hebt nieuwe moed opgebouwd om ertegenaan te gaan. Je hebt een visie ontwikkeld waarbij ook het leven buiten je werk een rol speelt. Je herkent zorgen en dilemma’s die er nu eenmaal bij horen, maar hebt ook meer focus op mogelijkheden in je leven. Je hebt je ervaringen met anderen gedeeld.
 

"Fijn om hier met anderen over te praten in een veilige omgeving. Door ervaringen uit te wisselen kom je er achter dat anderen gelijke ervaringen hebben gehad. Ook de christelijke opvattingen worden goed belicht." (reactie van één van de deelnemers)


Wat gaan we doen?
Na een uitgebreide kennismakingsronde waarin onderlinge verbinding centraal staat, gaan we aan de slag met de erkenning en herkenning van zorgen en dilemma’s bij het verlies van je werk. Ook is er aandacht voor het delen van kennis, informatie en visies op het verlies van werk en de zoektocht naar nieuw werk. Want we weten veel over wat baanloosheid met mensen doet. Vervolgens gaan we sparren over welke acties je zelf kunt ondernemen om weer aan de slag te kunnen. Je ontmoet mensen die in dezelfde situatie zitten en kunt ervaringen uitwisselen. We hebben ervaren dat die uitwisseling praktisch nut heeft (je leert van elkaar), maar ook een gezonde uitlaatklep voor je emoties kan zijn.

Datum: dinsdag 8 november 2022
Tijd: 10.00-12.00 uur
Locatie: CGMV vakorganisatie, Hanzelaan 342, 8017 JL in Zwolle

Kosten
CGMV vakorganisatie biedt je deze themasessie gratis ter kennismaking aan.

Cursusleider
Bédina Gelling-Tjabringa, juridisch adviseur en loopbaancoach bij CGMV.

Aanmelden
Klik op onderstaande datum om je aan te melden. Inschrijven is mogelijk tot één week voorafgaande aan de workshop. Vergeet niet eerst in te loggen (rechtsboven in het scherm), dan vullen wij de bij ons bekende gegevens alvast voor je in.

sitemap    disclaimer