Themasessie 'Reorganisatie-Ontslag'

De schrik is groot wanneer je hoort dat er een reorganisatie komt in het bedrijf waar je werkt. Dan is de kans groot dat er vragen in je opkomen waar noch je werkgever noch je collega’s een eenduidig antwoord op geven. Blijf daar niet mee rondlopen. Kom naar de themasessie Reorganisatie en Ontslag van CGMV vakorganisatie.

CGMV heeft de themasessie Reorganisatie en Ontslag ontwikkeld voor iedereen die zich geconfronteerd ziet met een reorganisatie en mogelijk ontslag, en iedereen die verwacht daarmee te maken te krijgen.

Wat gaan we doen?
In deze themasessie ontvang je actuele informatie over de wet- en regelgeving voor reorganisatie en ontslag. Natuurlijk is er ook volop ruimte om jouw persoonlijke situatie te bespreken en jouw vragen en dilemma’s rond dit onderwerp te behandelen. Tijdens de themasessie zorgen wij ervoor dat je kunt praten met een vakbondsbestuurder en een jurist met  kennis en ervaring op het gebied van reorganisatie en ontslag.

Na afloop
Na de themasessie Reorganisatie en Ontslag weet je meer van wat reorganisaties zoal inhouden en hoe het werkt met ontslag als gevolg daarvan. Door de informatie en gesprekken kun je jouw specifieke situatie beter plaatsen en eventuele gevolgen inschatten. Verder ben je op de hoogte hoe reorganisaties in hun werk gaan en hoe de route via ontslag naar een eventuele uitkering loopt.

Tijdens de themasessie ontmoet je ook andere deelnemers in een vergelijkbare situatie. Jullie hebben samen ervaringen uitgewisseld en tips met elkaar gedeeld. De ervaring leert dat de contacten met deze deelnemers ook na de themasessie nog waardevol zijn. Zo kun je bijvoorbeeld samen sparren of oefenen voor een gesprek.

Datum: dinsdag 15 juni 2021
Tijd: 14.00-16.00 uur
Locatie: Online bijeenkomst, via Microsoft Teams

Kosten
CGMV vakorganisatie biedt je deze themasessie gratis ter kennismaking aan. 

Cursusleiders
CGMV-juristen Albert Geerds en Gea Varwijk.

Voorwaarden
Je beschikt over een computer/laptop/tablet/telefoon met camera, microfoon en internetverbinding om deze bijeenkomst bij te wonen.

Aanmelden
Klik op onderstaande datum om je aan te melden. Je kunt je aanmelden tot één week voorafgaande aan de workshop. Vergeet niet eerst in te loggen (rechtsboven in het scherm), dan vullen wij de bij ons bekende gegevens alvast voor je in.

sitemap    disclaimer