Geef je sollicitatie nog meer kans en doe de Check CV van CGMV


Je cv speelt een beslissende rol in je sollicitatie. Mede op basis daarvan ga je door naar een kennismakingsgesprek, of niet. Daarom is het noodzakelijk je cv kritisch tegen het licht te laten houden door iemand die onbevooroordeeld is. Zo’n frisse, deskundige blik krijg je met de Check CV van CGMV. Snel en betaalbaar.

Wanneer is de Check CV interessant voor jou?

CGMV heeft de Check CV ontwikkeld voor iedereen die start op de arbeidsmarkt, van baan wil veranderen of wil herintreden.

Na afloop
Na de Check CV van CGMV beschik je gegarandeerd over een cv dat echt bij je past. Je kunt er meteen gebruik van gaan maken bij het solliciteren. Ook heb je de informatie die je nodig hebt om in de toekomst zelf opnieuw een up-to-date cv te maken.

Wat gaan we doen?
Je krijgt je cv terug met een deskundige beoordeling op taalgebruik (spelling en grammatica), lay-out (vormgeving) en relevantie van de informatie. Daarnaast kijken we of je cv aantrekkelijk is, of het onderscheidend genoeg is en of je foto representatief is. Ook geven we je schriftelijk advies over hoe je je cv kunt verbeteren. Daarbij houden we rekening met de sector waarin je werk zoekt, en het type baan.

Intekenen en kosten
Prijs: € 50,- incl. BTW. Voor leden: gratis. 

Extra’s
Indien je daar na afronding van de Check CV prijs op stelt, is het mogelijk aanvullend telefonisch te overleggen.

Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.

sitemap    disclaimer