Geef je sollicitatie nog meer kans en doe de Check CV Plus van CGMV


Op basis van het profiel in je cv wordt in enkele seconden het besluit genomen je sollicitatie verder in behandeling te nemen, of je af te wijzen. Cruciaal dus om die gewenste uitnodiging voor een gesprek te krijgen. Daarom is het noodzakelijk dit goed te verwoorden in je cv. CGMV biedt je een frisse en deskundige blik. Een medewerker zal in een persoonlijk gesprek je cv kritisch met je bespreken.

Wanneer is de CV Plus interessant voor jou?

CGMV heeft de CV Plus ontwikkeld voor iedereen die start op de arbeidsmarkt, van baan wil veranderen of wil herintreden. Is je cv technisch al in orde, maar wil je graag weten of je cv echt past bij wie jij bent en aansluit op de vacature waar je op wilt solliciteren? Doe dan de CV Plus. 

Na afloop
Na de CV Plus van CGMV beschik over een cv dat echt bij je past. Je kunt er meteen gebruik van gaan maken bij het solliciteren. Je hebt meer inzicht in hoe je je cv zo kunt inrichten dat deze aansluit op een vacature. Je leert inzien en verwoorden waar je goed in bent en laat dat zien in je cv. Zo kun je in de toekomst zelf je cv updaten. 

Wat gaan we doen?
Wellicht heb je er met de Check CV al voor gezorgd dat je cv voldoet aan de eisen, aantrekkelijk en onderscheidend is. Met de CV Plus gaan we een stap verder. In een gesprek dat ongeveer 1,5 – 2 uur duurt nemen we samen met jou elk onderdeel van je cv door. We vragen bijvoorbeeld door over wat je precies hebt gedaan in je werk, om je er bewust van te maken wat je taken zijn of waren en waar je goed in bent. Zo filteren we de meest relevante informatie er uit en wordt je cv compacter en relevanter. Ook kijken we naar je LinkedIn profiel: sluit je cv hierbij aan? Wat kan anders/beter?

Na afloop van CV Plus stel je zelf je cv nog een keer op. Deze mag je nog tot twee keer toe aan de adviseur toesturen voor feedback. 

Intekenen en kosten
Prijs: € 150,- incl. BTW.  Voor leden geen € 150,- maar € 90,- incl. BTW.

Het gesprek vindt plaats op ons kantoor in Zwolle. Om CV Plus te kunnen volgen is het noodzakelijk dat je al een cv op papier hebt. 

Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.

sitemap    disclaimer