Veelgestelde vragen over Horizon steunfonds CGMV

Vragen & antwoorden 

Wat is Horizon steunfonds CGMV en wat doet het steunfonds?
Met het Horizon steunfonds CGMV willen we ondersteuning bieden bij uitdagingen rond werk en inkomen waarin CGMV, maar ook andere partijen, niet of nauwelijks kunnen voorzien. Horizon steunfonds financiert projecten die mensen, die het gevoel hebben aan de zijlijn te staan en geen uitweg meer zien, ondersteunen en op weg helpen om weer waardevol mee te kunnen doen in de maatschappij.

Hoe kan ik donateur worden? 
Draag je de missie van Horizon een warm hart toe dan nodigen we je van harte uit ons werk te ondersteunen en samen een stap vooruit te zetten. Vul hiervoor het formulier  in. Maak je liever via jouw eigen bankomgeving een gift over? Onze IBAN is NL52DEUT0319831248 t.n.v. Gereformeerd Maatschappelijk Verbond.   

Kan ik ook eenmalig doneren?
Jazeker, alle beetjes helpen. We nodigen je van harte uit om ons werk te ondersteunen en samen een stap vooruit te zetten. Vul hiervoor het formulier  in. Maak je liever via jouw eigen bankomgeving een gift over? Onze IBAN is NL52DEUT0319831248 t.n.v. Gereformeerd Maatschappelijk Verbond.   

Ik ben donateur en wil mijn bijdrage aanpassen, hoe werkt dat?
Heel fijn dat je ons steunt. Je kunt je donatie wijzigen via het contactformulier  op onze website. Daarnaast kun je telefonisch contact met ons opnemen via 038-4254379 (op werkdagen van 08.30-17.00 uur).

Ik ben donateur en wil mijn bijdrage of automatische incasso stopzetten, hoe werkt dat?
Wat fijn dat je ons hebt gesteund. Dankzij jouw steun hebben we mensen die het gevoel hadden aan de zijlijn te staan kunnen helpen en ondersteunen om weer waardevol mee te doen in de maatschappij. Wist je dat je het maandelijks donatiebedrag ook kunt wijzigen? Dat kan via het contactformulier  of telefonisch via 038-4254379.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?
Wijzigingen in je gegevens kun je doorgeven via het contactformulier. Daarnaast kun je telefonisch contact met ons opnemen via 038-4254379 (op werkdagen van 8.30–17.00 uur). 

Kan Horizon steunfonds CGMV mijn project ondersteunen?
Als je een project runt of wilt starten dat aan onze missie raakt dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden voor samenwerking en/of financiële ondersteuning.  Daarnaast kun je ook zelf alvast toetsen  of jouw ondersteuningsaanvraag past binnen de gestelde kaders van Horizon steunfonds.

Waaraan moet een verzoek tot projectondersteuning voldoen?
Wanneer je overweegt een verzoek tot projectondersteuning in te dienen dan is het goed om eerst even kennis te nemen van de missie en onze doelstellingen.  Ben je van mening dat jouw project daar in past, dan nodigen we je van harte uit om het formulier voor de ondersteuningsaanvraag  in te vullen en in te sturen. 

Wanneer hoor ik iets over mijn verzoek tot projectondersteuning?
Nadat we je ondersteuningsaanvraag hebben ontvangen, ontvang je van ons daarvan een bevestiging. We informeren je dan ook over de datum waarop de fondscommissie je aanvraag overeenkomstig de toekenningsprocedure behandelt.


Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.