Lidmaatschap iets voor mij?


Iedereen is welkom bij CGMV. Of je nu jong bent of senior, ongeacht welk beroep je hebt. Bij CGMV helpen we iedereen: Zzp’er, ondernemer, werkgever en werknemer.

Zodra het over werk en inkomen gaat, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs beantwoorden al je vragen over je rechten en plichten, maar kunnen je ook informeren over andere mogelijkheden of alternatieve oplossingen. We denken graag met je mee als je op een kruispunt in je loopbaan komt of als je nadenkt over je ondernemerschap.

En als het erop aan komt, ben je met onze juristen verzekerd van betrouwbare en deskundige hulp.
CGMV is een vakorganisatie voor christenen. Wij geloven dat iedereen gaven en talenten van God heeft gekregen om die op een goede en verantwoorde manier in te zetten. Wij doen er ons best voor dat ook jij tot je recht komt bij het voorzien in je levensonderhoud, je persoonlijke ontplooiing en je dienstbaarheid aan anderen, ondanks de dilemma’s die je kunt tegenkomen in het leven.

Als lid krijg je ook de kans je in te zetten voor andere leden. Er zijn verschillende projecten waarbij jij met jouw kennis en ervaring weer een ander lid verder kunt helpen. Zo kun je bijvoorbeeld WorkMate worden of andere leden helpen met hun belastingaangifte.

Wij zijn een vereniging van werknemers en werkgevers. Ben jij werknemer? Of ben jij geen werknemer, maar ZZP'er, werkgever, eigenaar, manager, ...?

    sitemap    disclaimer