Op ieder moment in je loopbaan kun je voor slim advies over werk en leven terecht bij CGMV

 

Dankzij ons grote ledenbestand en ons netwerk van professionals beschikken we over veel informatie en kennis, laat je door ons informeren:

 

 

 


Themasessie 
Reorganisatie en 
Ontslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Training Mindmappen 

 

 

 

 

online
Linkedin Training 

 

 

Themasessie Reorganisatie en Ontslag

Er komt (misschien) een reorganisatie in het bedrijf waar je werkt. Dan is de kans groot dat er vragen in je opkomen waar noch je werkgever noch je collega’s een eenduidig antwoord op geven. Blijf daar niet mee rondlopen. Kom naar de Themasessie Reorganisatie en Ontslag van CGMV.  Meer weten?

Training Mindmappen

Door je gedachten en ideeën in tekst, beeld, kleur en structuur om te zetten en deze op een bepaalde manier op je beeldscherm te plaatsen, kun je niet alleen eenvoudiger, maar ook veel doeltreffender werken. Zo ontstaat meer structuur in je onderneming.  Meer weten?

LinkedIn training

LinkedIn is het grootste zakelijke online netwerk ter wereld. Ben je op zoek naar een andere baan? Via LinkedIn kun je heel gericht naar vacatures zoeken en online solliciteren. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied? Volg dan interessante bedrijven en contactpersonen en leer van hun verhalen. Meer weten?

Andere producten van CGMV

Naast informatie biedt CGMV ook diverse andere producten aan. Waarmee kunnen we jou een stap vooruit helpen?


Naast Informeer heeft CGMV ook de volgende producten voor je:

Wil je een professionele mening over een officieel document voor je het tekent? Maak dan gebruik van een van onze checks.

Wil je dieper duiken en je kennis aanscherpen, overweeg dan onze coachingsproducten.

Heb jij behoefte aan bezinning en praktische sturing op de plek van werk in je leven, laat je door ons inspireren.

sitemap    disclaimer