Op ieder moment in je loopbaan kun je voor slim advies over werk en leven terecht bij CGMV

 

H eb jij behoefte aan bezinning, laat je door ons inspireren:

 

 

 

 

 

Workshop

Werk in Balans

 

 

 

 

 

Themasessie Je bent meer dan je werk

 

 

 

 

 

 

Training Business
Model Canvas

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop Beter communiceren

 

 

 

 

Workshop Werk in Balans

Je werkt hard. Je agenda is altijd gevuld. Maar van binnen knaagt er iets. Is dit wel het leven waar je van droomde? Is de manier waarop je je tijd besteedt eigenlijk wel wat je wilt? Of voelt het een beetje alsof het je overkomt? CGMV nodigt je van harte uit voor de Workshop Werk in balans om dieper op die vragen in te gaan.  Meer weten?

Themasessie Je bent meer dan je werk

Werkloosheid is meer dan ‘geen baan hebben’. De samenleving oordeelt vaak negatief over mensen zonder baan. Je loopt kans dat je aan jezelf gaat twijfelen en misschien heeft ook je gezin er last van. Kies ervoor om bij te tanken en te praten met anderen in een vergelijkbare situatie. Meer weten?

Training Business Model Canvas

Ondernemen vraagt om een scherpe focus op je bedrijfsvoering en bedrijfsaspecten. Het Business Model Canvas is een unieke training waarmee je jouw bedrijfsaspecten op een overzichtelijke manier in kaart brengt.  Daarnaast denk je met andere ondernemers na over de christelijke identiteit in relatie tot jouw waardenpropositie.  Meer weten?

Workshop Beter communiceren

Samenwerken is niet altijd even makkelijk, zeker niet op de werkvloer. Het kan gemakkelijk botsen met een collega of leidinggevende en voor je het weet ontstaat er een conflict. Vaak komt dit door de wisselwerking van karakters en de verschillende stijlen waarop een ieder communiceert. Meer weten?

Andere producten van CGMV

Naast inspiratie biedt CGMV ook diverse andere producten aan. Waarmee kunnen we jou een stap vooruit helpen?

Naast Inspiratie heeft CGMV ook de volgende producten voor je:

Wil je een professionele mening over een officieel document voor je het tekent? Maak dan gebruik van een van onze checks.

Wil je dieper duiken en je kennis aanscherpen, overweeg dan onze coachingsproducten.

Dankzij ons grote ledenbestand en ons netwerk van professionals beschikken we over veel informatie en kennis, laat je door ons informeren.