Op ieder moment in je loopbaan kun je voor slim advies over werk en leven terecht bij CGMV


Heb jij behoefte aan bezinning en praktische sturing op de plek van werk in je leven, laat je door ons inspireren:


Workshop

Werk in Balans Themasessie Je bent meer dan je werkTraining Business
Model Canvas

Workshop Beter communiceren

Was dit de toekomst waar je van droomde? Tijd voor de Workshop Werk in balans
Je werkt hard. Je agenda is altijd gevuld. Maar van binnen knaagt er iets. Is dit wel het leven waar je van droomde? Is de manier waarop je je tijd besteedt eigenlijk wel wat je wilt? Of voelt het een beetje alsof het je overkomt? CGMV nodigt je van harte uit voor de Workshop Werk in balans om dieper op die vragen in te gaan.  Meer weten?

Dat je werkloos bent, wil nog niet zeggen dat je niet meer kunt of wilt meedoen. Ontdek je mogelijkheden met CGMV.
Werkloosheid is meer dan ‘geen baan hebben’. De samenleving oordeelt vaak negatief over mensen zonder baan. Je loopt kans dat je aan jezelf gaat twijfelen en misschien heeft ook je gezin er last van. CGMV organiseert daarom de Themasessie Je bent meer dan je werk: een moment om bij te tanken en te praten met anderen in een vergelijkbare situatie. Een moment om nieuwe energie en ideeën op te doen onder leiding van ervaren adviseurs.  Meer weten?

Je onderneming in kaart? Zet met de Training Business Model Canvas van CGMV je focus weer scherp. 
Ondernemen vraagt om een scherpe focus op je bedrijfsvoering en bedrijfsaspecten. Het Business Model Canvas is een unieke training waarmee je jouw bedrijfsaspecten op een overzichtelijke manier in kaart brengt. Zo krijg je meer zicht op jouw organisatie, jouw toegevoegde waarde, klanten, relaties en verdienmodel. Daarnaast denk je met andere ondernemers na over de christelijke identiteit in relatie tot jouw waardepropositie.  Meer weten?

Betere relaties op je werk? Leer communiceren in lastige situaties tijdens de workshop Beter communiceren. CGMV helpt je op weg. 
Samenwerken is niet altijd even makkelijk, zeker niet op de werkvloer. Het kan gemakkelijk botsen met een collega of leidinggevende en voor je het weet ontstaat er een conflict. Vaak komt dit door de wisselwerking van karakters en de verschillende stijlen waarop een ieder communiceert. Meer weten?


Naast Inspiratie heeft CGMV ook de volgende producten voor je:

CGMV Check producten

Wil je een professionele mening over een officieel document voor je het tekent? Maak dan gebruik van een van onze checks.

CGMV Coach producten

Wil je dieper duiken en je kennis aanscherpen, overweeg dan onze coachingsproducten.

CGMV Informeer producten

Dankzij ons grote ledenbestand en ons netwerk van professionals beschikken we over veel informatie en kennis, laat je door ons informeren.

sitemap    disclaimer