Leer LinkedIn optimaal te gebruiken met de een-op-eentraining van CGMV.


LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Ben je op zoek naar een andere baan? Via LinkedIn kun je heel gericht naar vacatures zoeken en online solliciteren. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied? Volg dan interessante bedrijven en contactpersonen en leer van hun verhalen.

Wanneer is de online Linkedin Training interessant voor jou?

Online kun je veel informatie vinden over het gebruik van LinkedIn en het inrichten van je profiel. Maar hoe weet je of je die informatie ook goed toepast? En hoe zit het met je eigen specifieke vragen? De online LinkedIn Training van CGMV is een persoonlijke training. In het eerste deel ga je aan de slag met je eigen profiel. Dat gaat verder dan alleen de verschillende onderdelen invullen. Welke zijn echt belangrijk voor jou, voor het doel waarom jij LinkedIn gebruikt?

In de volgende stap ga je de verschillende instellingen van LinkedIn ontdekken. Zo weet je zeker dat jij LinkedIn op een veilige manier gebruikt en op de manier die bij je past.

Tot slot leer je op welke manieren jij LinkedIn kunt gebruiken. Ben je op zoek naar een andere baan? Dan leren wij je hoe je vacatures kunt vinden en hoe je online kunt solliciteren. Wil je LinkedIn gaan gebruiken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen? Dan leren wij je hoe je het best je eigen netwerk kunt opbouwen, hoe je online relaties aangaat en hoe je in contact blijft met je doelgroep.

Na afloop
Na deze training van anderhalf uur heb je geleerd hoe je meer uit LinkedIn kunt halen. Je weet hoe je jouw profiel het best kunt inrichten en wat je op je LinkedInpagina kunt posten. Je weet hoe je via LinkedIn werk kunt zoeken, andere experts op je vakgebied kunt vinden en hoe je je netwerk verder kunt uitbreiden.  

Wat gaan we doen?
De training bestaat uit drie delen:

  1. Informatie over de verschillende instellingen van LinkedIn.
  2. Persoonlijke check van je profiel en tips om je profiel te optimaliseren.
  3. Informatie over het opbouwen van je eigen netwerk, het posten van berichten en/of solliciteren.

Vooraf ontvang je een uitgebreide checklist, zodat je je alvast kunt voorbereiden. Tijdens de training behandelen we de punten uit deze checklist en je eigen vragen. Zo krijg je een training op maat. Na afloop kun je de checklist opnieuw gebruiken als je LinkedIn verder gaat ontdekken en het geleerde in de praktijk gaat brengen.  

Intekenen en kosten
Prijs: € 150,- incl. btw. Voor leden: geen € 150,- maar € 99,- incl. btw.

Wat heb je nodig?

  1. Een LinkedInprofiel en basiskennis van LinkedIn is gewenst.
  2. Een eigen laptop of desktop met webcam en microfoon om met elkaar te communiceren. Een goede internetverbinding is een pré. 

Let op: Een tablet of telefoon is niet geschikt om de training mee te volgen, omdat je daar niet alle instellingen van LinkedIn op kunt bewerken.  

Op dit product zijn onze productvoorwaarden van toepassing.

LinkedIn Training in Zwolle

 

Naast een één-op-één online LinkedIn Training bieden we ook een groepstraining aan op ons kantoor in Zwolle.  Als deze training gepland staat dan zie je hieronder een datum.  Klik hier voor onze complete agenda.

sitemap    disclaimer