LinkedIn training - persoonlijk profiel. 


LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Ben je op zoek naar een andere baan? Via LinkedIn kun je heel gericht naar vacatures zoeken en online solliciteren. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied? Volg dan interessante bedrijven en contactpersonen en leer van hun verhalen. Hoe je LinkedIn ook gebruikt, een goed LinkedIn profiel is een vereiste. En daar helpen wij je mee in deze één-op-ééntraining. 

Wanneer is de Linkedin Training - persoonlijk profiel interessant voor jou?

Online kun je veel informatie vinden over het gebruik van LinkedIn en het inrichten van je profiel. Maar hoe weet je of je die informatie ook goed toepast? En hoe zit het met je eigen specifieke vragen? Deze LinkedIn Training van CGMV is een persoonlijke training. Je gaat actief aan de slag met je eigen profiel. Dat gaat verder dan alleen de verschillende onderdelen invullen. Je ontvangt uitleg over de verschillende profielonderdelen en waar je op  moet letten als je deze onderdelen aan je profiel toevoegt. Daarnaast kijken we waarom jij LinkedIn gebruikt en hoe je dit kunt optimaliseren.  

Na afloop
Na deze training van anderhalf uur weet je hoe je jouw profiel het best kunt inrichten. Daarnaast ontvang je een handig naslagwerk met informatie over het plaatsen van berichten, zoeken naar vacatures en het uitbreiden van je netwerk.   

Wat gaan we doen?
De training bestaat uit drie delen:

  1. Informatie over de onderdelen op je persoonlijke profiel op LinkedIn.
  2. Persoonlijke check van je profiel met tips om je profiel te optimaliseren.
  3. Ruimte voor overige vragen.

Tijdens de training ontvang je een uitgebreid naslagwerk. Na afloop kun je deze handleiding gebruiken als je LinkedIn verder gaat ontdekken en het geleerde in de praktijk wilt brengen.  

Intekenen en kosten
Prijs: € 150,- incl. btw. Voor leden: geen € 150,- maar € 99,- incl. btw.

Wat heb je nodig?

  1. Een LinkedInprofiel en basiskennis van LinkedIn is gewenst.
  2. Bij een online training: Een eigen laptop of desktop met webcam en microfoon om met elkaar te communiceren. Een goede internetverbinding is een pré. 
  3. Bij een training op ons kantoor in Zwolle: Een laptop met toegang tot LinkedIn en je inloggevens. 

Let op: Een tablet of telefoon is niet geschikt om de training mee te volgen, omdat je daar niet alle instellingen van LinkedIn op kunt bewerken.  

Op dit product zijn onze productvoorwaarden van toepassing.

LinkedIn Training in Zwolle

 

Naast een één-op-één online LinkedIn Training bieden we ook een groepstraining aan op ons kantoor in Zwolle.  Als deze training gepland staat dan zie je hieronder een datum.  Klik hier voor onze complete agenda.

sitemap    disclaimer