‘Lesgeven aan groep acht op de basisschool is het leukste wat er is. Maar door onderwijsvernieuwing kreeg ik er zoveel taken bij, dat het me te veel werd. Door middel van de LoopbaanWijzer van CGMV heb ik samen met een adviseur een nieuw perspectief voor mijn loopbaan ontwikkeld.’

Lees het complete verhaal

 

Vandaag én morgen plezier in je werk? Kies voor de online Loopbaanwijzer van CGMV. 
 

Je streeft er natuurlijk naar om met plezier je werk te doen. Soms moet je daar wat extra moeite voor doen. Bijvoorbeeld als de omstandigheden tegenzitten. Of als je een nieuwe stap in je loopbaan wilt zetten, maar twijfelt over de juistheid ervan. De online Loopbaanwijzer van CGMV helpt je bij het maken van de keuzes die echt bij jou passen. Op dit moment vinden alle Loopbaanwijzer gesprekken online plaats.

Wanneer is de Loopbaanwijzer interessant voor jou?

CGMV heeft de Loopbaanwijzer ontwikkeld voor iedereen die een nieuwe stap in zijn of haar loopbaan overweegt.

Na afloop
Na de Loopbaanwijzer heb je inzicht in hoe je loopbaan zich heeft ontwikkeld. Met ons advies ben je in staat om onderbouwde loopbaankeuzes te maken. Je beschikt over nieuwe inzichten in wat het beste past bij wat voor persoon je bent, bij je interesses en  je talenten.

Wat gaan we doen?
Na het intakegesprek plannen we een datum voor het online Loopbaanwijzergesprek. Je ontvangt een mail van ons met daarin verdere informatie over hoe je moet inloggen.
Zorg ervoor dat je beschikt over een laptop of desktop met webcam en microfoon om met elkaar te communiceren. Uiteraard is ook een goede internetverbinding een pré.
Na afloop van het online Loopbaanwijzergesprek ontvang je een schriftelijk advies met tips, conclusies en aanbevelingen voor je loopbaan. Zo krijg je nieuwe inzichten in wat het beste bij jou en je interesses en talenten past. Onze adviseur neemt vervolgens telefonisch contact met je op om dit advies samen te bespreken.

Intekenen en kosten
Prijs: € 180- incl btw. Voor leden:  geen € 180,- maar € 90, -incl. btw.

“Weet je niet goed wat je wilt in je  loopbaan? Misschien is een Loopbaanwijzergesprek net iets voor jou. Ik vertel je er graag meer over.

Bel je mij?

Ik ben bereikbaar op
038-4254379.”


Bédina Gelling, adviseur

sitemap    disclaimer