‘Hoe ziet mijn leven eruit na mijn pensioen?’

Ga mee met de Pensioen Aftrap Driedaagse!

Vraag jij je wel eens af hoe jouw leven eruit zal zien als je met pensioen gaat? Heb je er al een beeld bij, of is het nog wat vaag? Veel mensen weten niet precies wat hen te wachten staat wanneer ze met pensioen gaan. Sommigen tellen de dagen af, anderen zien er zelfs tegenop. Gelukkig is er geen goed of fout. Wel is het belangrijk dat je goed voorbereid en geïnformeerd bent over je pensioen. Want één ding staat als een paal boven water: er breekt een nieuwe levensfase aan. En deze wil je ten volste benutten, toch?

Ga mee op PAD:

Volledig verzorgd drie dagen in het bos ertussenuit én praktische informatie inwinnen over jouw persoonlijke situatie na je pensioen.

Om je goed op weg te helpen met alle zaken die komen kijken bij de voorbereidingen op je pensioen, organiseert CGMV de Pensioen Aftrap Dagen (PAD).

Gedurende deze drie dagen bereid jij je vanuit een christelijke identiteit voor op je pensioen en ga je aan de slag met onder andere de vragen: hoe ziet mijn leven eruit na mijn pensioen? Wat betekent dit precies voor mij op financieel vlak?

Na deze drie dagen neem je veel praktische tips en informatie mee naar huis, toegepast op jouw/jullie persoonlijke situatie:

  • Je hebt je eigen pensioenplanning gemaakt
  • Je hebt een concreet financieel plan
  • Je hebt een concreet plan om invulling te geven aan deze levensfase
     

“Het is belangrijk om zicht te hebben op wie je bent en wat bij jou past.”

 

Wat kun je verder van de Pensioen Aftrap Dagen verwachten?

Drie dagen lang duik je volop in de nieuwe levensfase die aanbreekt na jouw pensioen. Inclusief alle trainingen, cursusmateriaal en twee overnachtingen op basis van volpension. Tijdens de Pensioen Aftrap Dagen krijg je veel informatie. Daarom halen we ook een frisse neus en gaan we de natuur in om te wandelen in een mooie, bosrijke omgeving. Deze wandelingen zijn er ook voor bedoeld om ruimte te creëren voor zingeving. Je gaat aan de slag met vragen zoals: 

  • Hoe kom ik los van mijn werk?
  • Hoe kan ik invullingen aan mijn dagen geven, los van de ingesleten paden?
  • Hoe kan ik patronen doorbreken, vernieuwen en/of vervangen?

De kracht van dit evenement is dat er ruimte is om met andere deelnemers in gesprek te gaan, maar dat er worden ook momenten gepland om één op één in gesprek te gaan met Jan om advies in te winnen over jouw/jullie persoonlijke situatie. Zo blijft persoonlijke informatie ook vertrouwelijk en ontvang je advies op maat.

Deskundige en persoonlijke begeleiding door Jan  en Hanneke van Harten

De Pensioen Aftrap Dagen worden gegeven in een prachtige omgeving in de bossen van Doorn bij Landgoed Zonheuvel onder de deskundige begeleiding van Hanneke en Jan van Harten. 

 

 

 

 

 

 

 

Hanneke van Harten is eigenaar van ReFind Coaching. Het is haar passie om mensen te inspireren, te enthousiasmeren en te motiveren in iedere fase van hun leven. Zij blogt regelmatig op bijna met pensioen.nl en is spreker bij o.a. Groundwork, Arise en Stadskerk 040.

 

Hanneke: “Het is belangrijk om zicht te hebben op wie je bent en wat bij jou past. Je bent een schat aan levenservaring rijker als je de zestig nadert en op dat kruispunt mag jij je voorbereiden op de volgende levensfase. Je wordt er dan niet door overvallen. We begeleiden mensen om op een ontspannen manier bezig te zijn met hun nieuwe toekomst, om zicht te krijgen op hoe ze die kunnen invullen.”


Jan van Harten is senior pensioenadviseur en partner bij &Gommer Pensions Group. Hij weet complexe pensioenvraagstukken op een begrijpelijke manier te communiceren. Hij blogt regelmatig op bijna met pensioen.nl en hij zit in het managementteam van de 4e Musketier.


Jan: “We willen in ons advies en coaching over pensioen laten zien dat mensen zélf een keus hebben en we merken dat velen daardoor een route afleggen naar nieuwe mogelijkheden rond hun pensioen.”
 

 

Klik hier om de praktische informatie te lezen.

Ben jij erbij?
In de drukte van alledag staan we er niet altijd bewust bij stil en is er ook niet altijd ruimte om met je pensioen bezig te zijn. We raden je dit event daarom dus van harte aan, want je bent er echt even tussenuit tijdens deze 3-daagse om je gefocust te kunnen richten op dit onderwerp. En dat is juist bij belangrijke thema’s zoals je pensioen essentieel: één van de belangrijkste fases van je leven, die jouw volle aandacht verdient!

Pensioen Aftrap Dagen

Als de Pensioenaftrapdagen' gepland staat dan kun je hieronder een datum aanklikken. Klik hier voor onze complete agenda.

Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.

 

Praktische informatie over de Pensioen Aftrapdagen (PAD)


Kosten
Deelnemers die met pensioen gaan betalen voor deze geheel verzorgde driedaagse training €895 incl. btw. Eventuele partners betalen €595 incl. btw. Leden van CGMV betalen geen €895, maar €795 incl. btw en hun eventuele partners betalen geen €595, maar €495 incl. btw.

 

De kosten voor deelnemer en introducé worden op het bij ons bekende rekeningnummer afgeschreven. Wil je op een andere manier betalen, bijvoorbeeld omdat je werkgever de Pensioen Aftrap Dagen voor je wil betalen? Neem dan contact met ons op om je wensen te bespreken. 

 

Tip: informeer bij je werkgever voor een bijdrage in de onkosten. In sommige cao's is namelijk vastgelegd dat werknemers recht hebben op een vergoeding voor een pensioencursus. Kom je er zelf niet uit? Neem  voor advies contact op met de juridisch adviseurs van CGMV. Ze helpen je graag verder. Zij zijn bereikbaar op 038-4254379.


 

 

Vragen
Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen over onze Pensioen Aftrap Dagen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Bel ons dan op 038-4254379 of maak gebruik van ons contactformulier.