Ons team
 

Al meer dan 70 jaar zijn wij onderweg met mensen in hun loopbaan. Bij ons staat de C centraal. We willen Jezus volgen. Ook in ons werk. Samen met jou. Wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor.

Secretariaat

Karin Tollenaar
Bel je CGMV dan is de kans groot dat Karin de telefoon opneemt. Ze is één van de eerste aanspreekpunten voor leden. Als juridisch secretaresse ondersteunt Karin onze juristen. Ze streeft ernaar de correspondentie tiptop de deur uit te doen. Ook regelt zij de administratieve rompslomp rondom de ondernemingsraad-verkiezingen. En verder is er natuurlijk altijd wat te doen op het secretariaat, van oud papier opruimen tot het schoonmaken van een ontploft koffieapparaat.

Janet van der Linde
Janet is een secretaresse die graag in verbinding staat met mensen. Als spin in het web stroomlijnt ze graag alle binnenkomende informatie en wil ze de taken goed en slim organiseren. Telefoon beantwoorden, mail verwerken en redigeren van teksten doet ze met een lach. Daarnaast beheert zij de personeelsdossiers. Janet houdt ervan om leden met de juiste persoon in verbinding te brengen en van de juiste informatie te voorzien. Daarbij vindt ze samenwerking en positieve werksfeer belangrijk, want samen werken = samen groeien!

Alette van Til-Geerds
Alette van Til-Geerds neemt de telefoon aan, en verbindt bellers door naar collega’s. Alette vindt het leuk om mensen te spreken en ze goed verder te helpen. Verder doet ze administratief werk en zorgt ervoor dat alles netjes en opgeruimd is op kantoor. Ze houdt van gezelligheid, een goede sfeer en van lekker doorwerken. Teksten en brieven redigeren van collega’s vindt ze ook fijn om te doen.

Administratie

Henny Smit
Alles wat met geld te maken heeft gaat via Henny. Van salarissen en facturen tot belasting of jaarverslag. Kwaliteit, betrouwbaarheid en aandacht zijn belangrijk voor haar. Henny is een nuchter persoon die niet snel van haar stuk raakt. Dat merk je in haar efficiënte manier van werken.

Juridisch advies

Bédina Gelling
Als loopbaancoach kan Bédina je helpen met vragen rond je carrière. Zit je op de goede plek, weet je niet goed wat je wilt, of ervaar je problemen met de balans tussen werk en privé? Bédina is naast juridisch adviseur ook loopbaancoach. Ze is gecertificeerd voor het Jane Talenten Traject, een heel mooie en effectieve methode om zicht te krijgen op je talenten. Bédina heeft kennis van zaken en oog voor mensen. Ze helpt je graag een stap vooruit.

Tonnis Rademaker
Tonnis neemt als gesprekspartner tijd voor je. Niet alleen de juridische kwestie, maar ook de achterliggende overwegingen worden besproken. Met als doel zoveel mogelijk inzicht te krijgen in de opties die er zijn. Daarnaast is Tonnis de vaste workshopleider van Schrijf jouw persoonlijk profiel

Juristen

Albert Geerds
Albert gaat als jurist graag naast je staan om naar je verhaal te luisteren. Om vervolgens met een realistische blik te kijken naar je mogelijkheden. Zodat jij de toekomst weer scherp in beeld kunt krijgen. In zijn functie als vakbondsbestuurder maakt Albert graag eerlijke afspraken waar werknemers én werkgevers bij gebaat zijn, met oog voor het individu.

 

Gea Varwijk
Gea is daadkrachtig en houdt er niet van bij de pakken neer te zitten. Samen met jou gaat ze aan de slag om de problemen op je werk aan te pakken en op te lossen, zodat je weer vooruit kunt kijken en perspectief krijgt. Een goede communicatie met de nodige humor zorgt ervoor dat we er samen altijd uitkomen en er een goed resultaat kan worden bereikt.

Bert Dasselaar
Bert is arbeidsrechtjurist, hij helpt graag mensen die in juridisch lastige situaties verkerenweer toekomst te gaan zien. Hij luistert naar het verhaal en zet dat in een juridisch perspectief, zodat mensen die zijn hulp hebben ingeroepen weer verder kunnen. Bert vindt het belangrijk dat mensen niet alleen goed geholpen worden maar ook dat ze met een tevreden gevoel terugkijken op de geboden hulp.

Relatiemanagement

Jan Toering
Als relatiemanager ontmoet Jan ontzettend veel mensen. Hij geniet van deze ontmoetingen, ze inspireren en motiveren hem. Hij gaat graag op zoek naar Bijbelse wijsheden die praktisch toepasbaar zijn in de praktijk van alle dag. Hij wordt enthousiast van initiatieven als ´duurzaam inzetten van gaven en talenten´ en ´iedereen telt mee in de maatschappij´ en zet zich daar graag voor in. 

Communicatie

Ruben Hadders
Ruben helpt al jaren non-profit organisaties en ondernemers om op begrijpelijke wijze te communiceren. Maakte deze zomer bewust de overstap naar CGMV, omdat de vakbeweging volgens hem juist steeds relevanter aan het worden is. Zijn focus als communicatiespecialist online ligt op de website, zodat informatie eenvoudig gevonden kan worden en leden zich goed ondersteund weten. Mis je iets of zie je verbeterpunten? Laat het hem weten!

Alinda van de Weg
Als evenementencoördinator is Alinda druk bezig met het organiseren en plannen van alle bijeenkomsten, cursussen en ontmoetingsdagen van CGMV. Daarnaast mag ze haar creativiteit inzetten op de afdeling communicatie en bij het beheren van de diverse sociale media-kanalen. Volg ons op social media, zie wat wij voor je organiseren en doe mee!

Ineke Evink
Ineke stort zich met hart en ziel op alles wat met taal te maken heeft. Of het nu gaat om de d’s en t’s op de goede plek zetten, een hoogstpersoonlijk interview afnemen, een reportage maken of een column redigeren. Ineke is verantwoordelijk voor de CGMV-magazines en voor het blad Verbinding van CGMV agrariërs en CCA. Veel teksten op de website zijn ook van haar hand. 

Directie

Martin van Eerde
Werk is in het leven van mensen vaak heel belangrijk. Soms loop je tegen moeilijkheden aan, moet je hobbels nemen. Het is Martin zijn passie mensen daarin te faciliteren, ze handvatten te bieden en ze zo een stapje verder te helpen. Als directeur van CGMV is het Martins ambitie om zijn werknemers hiervoor te enthousiasmeren en te motiveren. Een goede sfeer en een stimulerende werkomgeving vindt hij daarbij heel belangrijk. 

Pieter Cnossen
Sociale gerechtigheid heeft hem altijd bezighouden. Pieter is mede-oprichter van de 4e Musketier en was tot voor kort directeur van vrijwilligersorganisatie Stichting Present Nederland. Nu gaat hij een stap verder en wil hij vooral dertigers en veertigers laten zien wat de waarde is van een kleine vakbond als CGMV.  Vooral over de vraag in wat voor maatschappij wij met elkaar willen leven, gaat hij graag in gesprek. Want dat doet hij het liefst. Pieter is een ervaren spreker en houdt van interactie.