Ons team
 

Al meer dan 65 jaar zijn wij onderweg met mensen in hun loopbaan.   Bij ons staat de C centraal. We willen Jezus volgen. Ook in ons werk. Samen met jou. Wie wij zijn? We stellen ons graag aan je voor.

Secretariaat

Karin Tollenaar
Bel je CGMV dan is de kans groot dat Karin de telefoon opneemt. Ze is één van de eerste aanspreekpunten voor leden. Als juridisch secretaresse ondersteunt Karin onze juristen. Ze streeft ernaar de correspondentie tiptop de deur uit te doen. Ook regelt zij de administratieve rompslomp rondom de ondernemingsraad-verkiezingen. En verder is er natuurlijk altijd wat te doen op het secretariaat, van oud papier opruimen tot het schoonmaken van een ontploft koffieapparaat.

Janet van der Linde
Janet is een secretaresse die graag in verbinding staat met mensen. Als spin in het web stroomlijnt ze graag alle binnenkomende informatie en wil ze de taken goed en slim organiseren. Telefoon beantwoorden, mail verwerken en redigeren van teksten doet ze met een lach. Daarnaast beheert zij de personeelsdossiers. Janet houdt ervan om leden met de juiste persoon in verbinding te brengen en van de juiste informatie te voorzien. Daarbij vindt ze samenwerking en positieve werksfeer belangrijk, want samen werken = samen groeien!

Inez Olde
Hoe meer er op Inez haar to-do-list staat, hoe fijner ze dit vindt. Van mails die beantwoord moeten worden, bestellingen die de deur uit moeten, naar Powerpoint presentaties maken, tot en met evenementen voorbereiden en leden op kantoor ontvangen met een lekkere kop koffie of thee. Hoe diverser de taken, hoe leuker. Inez houdt ervan om met mensen te werken en er voor de leden te zijn. Dus mocht u ons mailen of bellen met een vraag, dan staat ze u graag te woord.

Administratie

Henny Smit
Alles wat met geld te maken heeft gaat via Henny. Van salarissen en facturen tot belasting of jaarverslag. Kwaliteit, betrouwbaarheid en aandacht zijn belangrijk voor haar. Henny is een nuchter persoon die niet snel van haar stuk raakt. Dat merk je in haar efficiënte manier van werken.

Roelof Hofsink
Alle lidmaatschapsgegevens worden door Roelof beheerd. Geef je een verhuisbericht door dan wordt die wijziging door Roelof doorgevoerd. Hij vindt het belangrijk dat de gegevens betrouwbaar worden vastgelegd. Roelof doet zijn werk graag en goed. Hij houdt er van de puntjes op de i te zetten. Maar daar heeft hij jouw hulp bij nodig. Wijzigt er iets in je situatie? Geef het dan even door!

Juridisch advies

Bédina Gelling
Als juridisch adviseur kan Bédina je helpen met al je vragen rondom je werk en inkomen. Ze kent de wetten en regelgeving en daarmee ook jouw rechten en plichten. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring met loopbaanbegeleiding. Weet je niet goed wat je wilt in je loopbaan? Plan dan eens een LoopbaanWijzer gesprek en kom praten met Bédina. Ze denkt graag met je mee. Zij heeft kennis van zaken en oog voor mensen en ze helpt je graag een stap vooruit.

Tonnis Rademaker
Tonnis neemt als gesprekspartner tijd voor je. Niet alleen de juridische kwestie, maar ook de achterliggende overwegingen worden besproken. Met als doel zoveel mogelijk inzicht te krijgen in de opties die er zijn. Daarnaast is Tonnis de vaste workshopleider van Schrijf jouw persoonlijk profiel

Juristen

Albert Geerds
Albert gaat als jurist graag naast je staan om naar je verhaal te luisteren. Om vervolgens met een realistische blik te kijken naar je mogelijkheden. Zodat jij de toekomst weer scherp in beeld kunt krijgen. In zijn functie als vakbondsbestuurder maakt Albert graag eerlijke afspraken waar werknemers én werkgevers bij gebaat zijn, met oog voor het individu.

 

Gea Varwijk
Gea is daadkrachtig en houdt er niet van bij de pakken neer te zitten. Samen met jou gaat ze aan de slag om de problemen op je werk aan te pakken en op te lossen, zodat je weer vooruit kunt kijken en perspectief krijgt. Een goede communicatie met de nodige humor zorgt ervoor dat we er samen altijd uitkomen en er een goed resultaat kan worden bereikt.

Relatiemanagement

Jan Toering
Als relatiemanager ontmoet Jan ontzettend veel mensen. Hij geniet van deze ontmoetingen, ze inspireren en motiveren hem. Hij gaat graag op zoek naar Bijbelse wijsheden die praktisch toepasbaar zijn in de praktijk van alle dag. Hij wordt enthousiast van initiatieven als ´duurzaam inzetten van gaven en talenten´ en ´iedereen telt mee in de maatschappij´ en zet zich daar graag voor in. 

Communicatie

Alied Boerma
Alied vervult een belangrijke rol in communicatie en marketing en bedenkt jaarlijks de campagnes van CGMV. Ook bewaakt zij de huisstijl van CGMV. Dankzij haar creatieve ideeën verschijnt CGMV telkens in een fris jasje, of het nu gaat om een advertentie of een flyer: dankzij Alied ziet het er altijd eigentijds en verzorgd uit. Het belang van CGMV staat bij haar voorop.

Alinda van de Weg
Als evenementencoördinator is Alinda druk bezig met het organiseren en plannen van alle bijeenkomsten, cursussen en ontmoetingsdagen van CGMV. Daarnaast mag ze haar creativiteit inzetten op de afdeling communicatie en bij het beheren van de diverse sociale media-kanalen. Volg ons op social media, zie wat wij voor je organiseren en doe mee!

Talitha Sollie
Talitha houdt van een beetje rommel op haar bureau(blad), dat stimuleert haar creativiteit en die kan ze goed gebruiken binnen team Communicatie. De website is haar domein. Zij werkt eraan dat jouw ervaring met onze website en ons klantenportal een positieve is!

Directie

Martin van Eerde
Werk is in het leven van mensen vaak heel belangrijk. Soms loop je tegen moeilijkheden aan, moet je hobbels nemen. Het is Martin zijn passie mensen daarin te faciliteren, ze handvatten te bieden en ze zo een stapje verder te helpen. Als directeur van CGMV is het Martins ambitie om zijn werknemers hiervoor te enthousiasmeren en te motiveren. Een goede sfeer en een stimulerende werkomgeving vindt hij daarbij heel belangrijk. 

Niels Rook
Niels kan heel slecht tegen onrecht, dat mensen niet mee kunnen doen zoals ze willen of bedoeld zijn. Dat mensen ongewild aan de kant staan. In zijn functie als directeur van CGMV probeert hij die verontwaardiging handen en voeten te geven en mee te werken aan een eerlijke en rechtvaardige arbeidsmarkt. Kortom: Niels wil werken aan ‘Jouw stap vooruit!’