Op ieder moment in je loopbaan kun je voor slim advies over werk en leven terecht bij CGMV


Wil je een professionele mening over een officieel document voor je het tekent? Maak dan gebruik van een van onze checks:
Check Vaststellings-
overeenkomst


Check Vaststellings-
overeenkomstCheck
SollicitatiebriefCheck CVCheck CV PlusCheck Arbeids-
overeenkomstWerkLijnCheck ConcurrentiebedingWeet waar je staat bij ontslag met de Check Vaststellingsovereenkomst  van CGMV.
Ontslag kun je maar beter serieus nemen. Door vanaf het eerste moment kritisch te kijken naar de voorwaarden van je vaststellingsovereenkomst, waarin jij en je werkgever afspraken maken over het beëindigen van je arbeidsovereenkomst. CGMV helpt je onaangename verrassingen te voorkomen en op te lossen.  Meer weten?

De jurist van CGMV kijkt met je mee, geeft advies en als het zover is neemt hij ook de onderhandelingen voor zijn rekening.
Onderhandelen over je ontslag? Roep de hulp in van CGMV. Wij hebben de juridische kennis en ervaring om je te helpen kritisch te kijken naar de voorwaarden van je vaststellingsovereenkomst, waarin jij en je werkgever afspraken maken over het beëindigen van je arbeidsovereenkomst. We helpen je onaangename verrassingen te voorkomen én kunnen namens jou onderhandelen. 
Meer weten?

Meer succes met je sollicitatiebrief? De Check Sollicitatiebrief van CGMV biedt kansen.
Je weet wat je in je mars hebt. Maar dat wil nog niet zeggen dat het eenvoudig is om het allemaal kraakhelder, overtuigend én onderscheidend op papier te zetten. Terwijl de eerste indruk die je met je brief maakt, bepaalt of je wordt uitgenodigd voor een gesprek! Met onze Check Sollicitatiebrief ben je verzekerd van een pakkende, verzorgde en vooral kansrijke brief. 
Meer weten?

Geef je sollicitatie nog meer kans en doe de Check CV van CGMV
Je cv speelt een beslissende rol in je sollicitatie. Mede op basis daarvan ga je door naar een kennismakingsgesprek, of niet. Daarom is het noodzakelijk je cv kritisch tegen het licht te laten houden door iemand die onbevooroordeeld is. Zo’n frisse, deskundige blik krijg je met de Check CV van CGMV. Snel en betaalbaar.  Meer weten?

Geef je sollicitatie nog meer kans en doe Check CV Plus van CGMV
Op basis van het profiel in je cv wordt in enkele seconden het besluit genomen je sollicitatie verder in behandeling te nemen, of je af te wijzen. Cruciaal dus om die gewenste uitnodiging voor een gesprek te krijgen. Daarom is het noodzakelijk dit goed te verwoorden in je cv. CGMV biedt je een frisse en deskundige blik. Een medewerker zal in een persoonlijk gesprek je cv kritisch met je bespreken. Meer weten? 

Voldoet je nieuwe arbeidsovereenkomst? De Check Arbeidsovereenkomst van CGMV biedt uitsluitsel.
Gefeliciteerd! Een nieuwe baan. Je staat op het punt de nieuwe arbeidsovereenkomst te tekenen. Maar: klopt alles wat er staat tot op de kleine lettertjes? Dé manier om zekerheid te krijgen is de Check Arbeidsovereenkomst van CGMV.  Meer weten?


WerkLijn- juist nu jouw klankbord voor vragen over werk en inkomen

Opeens is het een bijzonder onzekere en spannende tijd. Maak je je zorgen, ervaar je spanning of stress of heb je vragen over je werk? Of wil je afstemmen over je persoonlijke situatie met betrekking tot je werk? Bel met de WerkLijn. Wij komen graag persoonlijk in verbinding met jou en willen een klankbord voor je zijn.
Meer weten?


Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en heb je een concurrentiebeding in je contract staan? Doe de Check Concurrentiebeding van CGMV.

Je wilt veranderen van baan maar hebt bij je huidige werkgever te maken met een concurrentiebeding of een relatiebeding in je arbeidsovereenkomst. Je twijfelt of dit beding je misschien in de weg kan zitten bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst elders. Met de Check Concurrentiebeding weet je waar je aan toe bent en waar je op moet letten.  Meer weten?


Naast Checks heeft CGMV ook de volgende producten voor je:

CGMV Coach producten

Wil je dieper duiken en je kennis aanscherpen, overweeg dan onze coachingsproducten.

CGMV Inspireert producten

Heb jij behoefte aan bezinning en praktische sturing op de plek van werk in je leven, laat je door ons inspireren.

CGMV Informeer producten

Dankzij ons grote ledenbestand en ons netwerk van professionals beschikken we over veel informatie en kennis, laat je door ons informeren.

sitemap    disclaimer