Meer succes met je sollicitatiebrief? De Check Sollicitatiebrief van CGMV biedt kansen.


Je weet wat je in je mars hebt. Maar dat wil nog niet zeggen dat het eenvoudig is om het allemaal kraakhelder, overtuigend én onderscheidend op papier te zetten. Terwijl de eerste indruk die je met je brief maakt, bepaalt of je wordt uitgenodigd voor een gesprek! Met onze Check Sollicitatiebrief ben je verzekerd van een pakkende, verzorgde en vooral kansrijke brief.

Wanneer is Check Sollicitatiebrief interessant voor jou?

CGMV heeft de Check Sollicitatiebrief ontwikkeld voor iedereen die start op de arbeidsmarkt, van baan wil veranderen of wil herintreden.

Na afloop
Na de Check Sollicatiebrief beschik je over een onderscheidende sollicitatiebrief. De tekst sluit aan bij wie je bent en is toegesneden op de functie en op het bedrijf waar je solliciteert. Je hebt ook de vaardigheden om voortaan zelf een persoonlijke en onderscheidende sollicitatiebrief te maken.

Wat gaan we doen?
We gaan je sollicitatiebrief beoordelen op taalgebruik (spelling en grammatica), de manier waarop je motivatie onder woorden is gebracht en is afgestemd op het bedrijf en de functie waar het om gaat, en de vormgeving. Je krijgt dit advies telefonisch, maar het wordt ook schriftelijk voor je vastgelegd. Als je dat wilt, lezen we het eindresultaat nog een keer extra na en geven je daar een terugkoppeling op.

Na afloop nemen we nog een keer contact met je op om over je ervaringen te praten.

Intekenen en kosten
Prijs: € 50,- incl. BTW.  Voor leden: gratis. 

Ook op dit product zijn onze productvoorwaarden van toepassing. 

  

sitemap    disclaimer