Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en heb je een concurrentiebeding in je contract staan? Doe de Check Concurrentiebeding van CGMV.
 

Je wilt veranderen van baan maar hebt bij je huidige werkgever te maken met een concurrentiebeding of een relatiebeding in je arbeidsovereenkomst. Je twijfelt of dit beding je misschien in de weg kan zitten bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst elders. Met de Check Concurrentiebeding weet je waar je aan toe bent en waar je op moet letten. 

Wanneer is de Check Concurrentiebeding interessant voor jou?

De Check Concurrentiebeding is bedoeld voor werknemers die een concurrentiebeding of een relatiebeding in hun arbeidsovereenkomst hebben staan. 

Na afloop
Na de Check Concurrentiebeding van CGMV weet je of het beding waar je mee te maken hebt in je arbeidsovereenkomst juridisch juist is, en dus geldig, of dat er mogelijkheden zijn om de impact van het beding te matigen of zelfs het beding nietig te laten verklaren.
 
Wat gaan we doen?
We beoordelen het concurrentiebeding of het relatiebeding en bespreken de verschillende beoordelingselementen met je. Zien we mogelijkheden om het beding te matigen of te laten vernietigen dan helpen we je met het opstellen van een strategie om in gesprek te gaan met je werkgever. De adviezen die je telefonisch van ons krijgt leggen we schriftelijk vast en ontvang je per mail.

Intekenen en kosten
Prijs:  € 180,- incl. BTW.  Voor leden:  gratis.

Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.

 


Gerard Geerds geeft de dienstverlening van CGMV een 8!

“CGMV gaf advies op mijn vraag, maar keek voor mij ook nog even verder op het onderdeel (pensioen), waar ik zelf niet aan gedacht had.”

 

 

 

sitemap    disclaimer