‘Na mijn studie dacht ik zo de arbeidsmarkt op te kunnen springen. Dat viel even tegen. Ik ben van nature verlegen en miste de kennis van het jezelf presenteren. Dat heb ik geleerd in de Workshop elevator pitch van CGMV. Dat, en hoe je daar vanuit je geloof tegenaan kunt kijken. Die combinatie van nuchtere presentatietechniek en inhoudelijkheid hebben me het beslissende zetje gegeven.’

Lees het complete verhaal

Elevator pitch maken? Volg de workshop Jouw Elevator pitch van CGMV
 

Geef je cv of je sollicitatiegesprek een nieuwe impuls met de Workshop Jouw Elevator pitch van CGMV.

Wanneer is de Workshop Jouw Elevator pitch interessant voor jou?

CGMV heeft de Workshop Jouw Elevator pitch ontwikkeld voor iedereen die start op de arbeidsmarkt, van baan wil veranderen of wil herintreden.

Na afloop ben je meester over je pitch
Je persoonlijke elevator pitch is niets anders dan een krachtig, onderscheidend profiel, verwoord in een korte tekst — de ‘pitch’. Wij helpen je dat persoonlijke profiel vast te stellen en zo goed mogelijk onder woorden te brengen en te presenteren. Het eindresultaat, de ‘pitch’, kun je vervolgens gebruiken bij sollicitatiegesprekken, in je cv,  je netwerk en je LinkedIn.

Tijdens de workshop laten we ons vanuit de Bijbel inspireren door het verhaal van David en Goliath. Lukt het om als kwetsbare persoon tegelijk dapper te zijn? Wat betekent God voor onze identiteit, onze grondhouding? Waar moet een goede pitch eigenlijk aan voldoen? 

Het programma kent een aangename afwisseling tussen je kennis vergroten door je workshopleider, opgedane kennis individueel toepassen en leren van de andere deelnemers.  

Programma
De Workshop Jouw Elevator pitch, die één middag dag duurt, bestaat uit drie onderdelen:

 • Theorie
  •    Hoe maak je je elevator pitch?
  •  Je krijgt inzicht in je persoonlijke profilering en hoe je die kunt vertalen naar tekst.
 • Deskundige begeleiding
  • Je krijgt begeleiding bij het schrijven van je elevator pitch. Hoe kom je tot een goede inhoud en hoe breng je het goed onder woorden?
   • Daarnaast kijken we naar het vormgeven van je pitch.
 • Deskundige feedback
  • Professionals geven je commentaar bij de inhoud en presentatie van je pitch.

Feedback vindt plaats binnen de groep. We gaan ook van elkaar leren, daarom worden deelnemers gestimuleerd om feedback aan elkaar te geven. De workshop vraagt om een actieve deelname.  

Intekenen en kosten
Prijs  € 95,- incl. btw. Voor leden: geen € 95,- maar € 30,- incl. btw.

 Op dit product zijn onze productvoorwaarden van toepassing.

Workshopdata
Als de training Jouw elevator pitch gepland staat, dan kun je hieronder de datum aanklikken. Klik hier voor onze complete agenda.

sitemap    disclaimer