Ledenvoordeel


Loopbaanadvies en persoonlijke ontwikkeling


Adviesbureau Koers 
Jouw voordeel: 10% korting voor alle klanten: particulieren, zakelijke relaties,
intermediaire organisaties en scholen. Adviesbureau Koers is een gespecialiseerd psychologisch adviesbureau in Noord-Nederland voor studie- en beroepskeuze-, loopbaan- en levensloopvraagstukken.

Fluger
Jouw voordeel:

  • gratis kennismakingsbijeenkomsten
  • gratis intake-, adviesgesprek
  • 10% korting op een ééndaagse loopbaanoriëntatietraining (FLOT) (werknemers)
  • 10% korting op de driedaagse FLOT voor een groep van 6 medewerkers
  • 10% korting op re-integratie en outplacement opdrachten

De loopbaanadviseurs van Fluger helpen mensen werk te vinden in een omgeving waar ze tot hun recht komen. Fluger is voor werkgever, werknemer en de overheid een partner op het gebied van loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement.

Schaafsma en Partners 
Jouw voordeel:

  • een gratis adviesgesprek van maximaal een uur
  • 15% korting op het uurtarief bij een advies- c.q. coachingsopdracht  (excl btw)
  • 50% korting op het verzorgen van een workshop
  • 25% korting op het voorzitten van een vergadering of conferentie

Schaafsma en Partners treedt op in interim-situaties in de profit en non-profit sector. Zoals overheid, zorg en welzijn, onderwijs en dienstverlening, in coaching en training. 

Van Dam Loopbaanbegeleiding
Jouw voordeel: Voor leden van CGMV, waarbij de werkgever het traject financiert, bieden wij voor alle diensten 10% korting op het reguliere tarief. In dit geval ontvangt de werkgever de korting namens het betreffende lid.
Voor particulieren gelden gereduceerde tarieven voor de Loopbaancheck, Sollicitatiecheck, Loopbaantraject, Ondernemerstraject, Coaching, Vitalisering en de Mobiliteitstrainingen

Vos Opmaat Consultancy
Jouw voordeel: 20% korting voor particulieren op een loopbaancheck/loopbaanscan op basis van MDI (zie www.mdi.nl). Bij Xpand kun je terecht voor betaald werk zoeken (outplacement/re-integratie) of behouden (coaching).

Ypsylon
Jouw voordeel: 19% korting voor particulieren en 5% korting voor ondernemers. Ypsylon levert oplossingen op het snijvlak van mensen, organisatiesystemen en werkprocessen. De missie is om jouw organisatie en medewerkers in balans te brengen en te houden met de steeds veranderende eisen van jouw klanten en jouw omgeving. 

Jobfish
Jouw voordeel: Speciaal voor ondernemers en werkgevers die lid zijn van CGMV biedt Jobfish een 3-vacatures-pakket voor € 295,-  exclusief 21% btw in plaats van € 395,-.
Jobfish is een christelijke vacaturesite.


Vrije tijd en ontspanning


Marenland recreatie
Jouw voordeel: 10% korting op alle reserveringen voor de camping, het hotel en de activiteiten zoals kanovaren of varen met de rondvaartsloep. Uitgezonderd de algemene feestdagen.

ICT en kantoor

BJVideoDesign
Jouw voordeel: 15% korting op de prijzen genoemd op de website. BJVideoDesign zet oud beeldmateriaal op DVD. Te denken valt dan aan 8mm film, VHS banden, Video2000, Hi8 digitaal en analoog, Mini DV en het scannen van Dia's en foto's

van Rietschoten Office Point
Jouw voordeel: Geen kosten voor: levering en advies middels tekening, inhuizen en montage. Gratis werkplekonderzoek en zitinstructie. Van Rietschoten Office Point is specialist voor het inrichten van kantoren.


Financiën, notaris en verzekeringen


Belastingservice (van leden voor leden)
Jouw voordeel: Controle op je belastingaangifte of hulp bij het invullen van de hele aangifte, vanaf € 25,-.

Lets Help
Jouw voordeel: Bedrijfsongeval of letselschade in het verkeer? Lets-help is de vernieuwde thuisservice bij letselschade voor CGMV-leden. Deskundige letselschadespecialisten komen kosteloos bij je thuis voor advies en hulp bij het traject van schadevergoeding.

Pro Life Zorgverzekeringen
Jouw voordeel: 7,5 % korting op de basisverzekering (Principe Polis) en 10% korting op de aanvullende verzekeringen, ook voor de andere gezinsleden.


Zilveren Kruis Achmea
Jouw voordeel: 7,5 % korting op de basisverzekering (Beter Af Polis) en 10% korting op de aanvullende verzekeringen (Beter Af Plus Polis).

Uw Gesprekspartner.nl
Jouw voordeel: gratis oriënterend gesprek over jouw financiële situatie.

Lifestyle en wonen


Satter Hoveniersbedrijf
Jouw voordeel: Eén uur gratis tuinadvies. Daarnaast ontvangen leden € 25,- korting op de eerste factuur.

sitemap    disclaimer