‘Lesgeven aan groep acht op de basisschool is het leukste wat er is. Maar door onderwijsvernieuwing kreeg ik er zoveel taken bij, dat het me te veel werd. Door middel van de LoopbaanWijzer van CGMV heb ik samen met een adviseur een nieuw perspectief voor mijn loopbaan ontwikkeld.’

Lees het complete verhaal
Vandaag én morgen plezier in je werk? Kies voor de Loopbaanwijzer van CGMV. 

Je streeft er natuurlijk naar om met plezier je werk te doen. Soms moet je daar wat extra moeite voor doen. Bijvoorbeeld als de omstandigheden tegenzitten. Of als je een nieuwe stap in je loopbaan wilt zetten, maar twijfelt over de juistheid ervan. De Loopbaanwijzer van CGMV helpt je bij het maken van de keuzes die echt bij jou passen.

Wanneer is de Loopbaanwijzer interessant voor jou?

CGMV heeft de Loopbaanwijzer ontwikkeld voor iedereen die een nieuwe stap in zijn of haar loopbaan overweegt.

Na afloop
Na de Loopbaanwijzer heb je inzicht in hoe je loopbaan zich heeft ontwikkeld. Met ons advies ben je in staat om onderbouwde loopbaankeuzes te maken. Je beschikt over nieuwe inzichten in wat het beste past bij wat voor persoon je bent, bij je interesses en  je talenten.

Wat gaan we doen?
Allereerst heb je een gesprek met een van onze loopbaanadviseurs over de keuzes die je maakt en hebt gemaakt . Daarop ontvang je van ons een schriftelijk advies met tips, conclusies en aanbevelingen voor je loopbaan. Ook hebben we telefonisch contact met je over het advies.

Intekenen en kosten
Prijs: € 325,- incl BTW. Voor leden:  geen € 250,- maar € 90, -incl. BTW.

sitemap    disclaimer