Een persoonlijk profiel schrijven? Volg de workshop Schrijf jouw persoonlijk profiel bij CGMV.
 

Wanneer is de workshop Schrijf jouw persoonlijk profiel interessant voor jou?

Tijdens je loopbaan zijn er verschillende momenten waarop je jezelf moet presenteren. Denk aan netwerkgesprekken, een sollicitatieprocedure of het profiel op je social media. Wanneer je niet goed weet wat je dan zeggen of schrijven moet en hoe je dat het beste doet, dan is de workshop ‘Schrijf jouw persoonlijk profiel’ zeker iets voor jou.

Na afloop
Na de workshop weet je beter onder woorden te brengen wie je bent en wat je te bieden hebt. Het persoonlijk profiel wat je geschreven hebt, is gemakkelijk aan te passen naar de situatie waarin je het gebruiken wilt. 

Wat gaan we doen? 
We starten de workshop met het samen onderzoeken welke positieve eigenschap kenmerkend voor jou is. Wat onderscheidt jou van je collega’s? De deelnemers van de workshop reageren vervolgens op de door jouw geformuleerde eigenschap en al deze reacties vormen samen een verhaal. Jij gaat op zoek naar de focus in dit verhaal. 

Intekenen en kosten
Prijs  € 95,- incl. btw. Voor leden: geen € 95,- maar € 30,- incl. btw.

 Op dit product zijn onze productvoorwaarden van toepassing.

Workshopdata
Als de training Schrijf jouw persoonlijk profiel gepland staat, dan kun je hieronder de datum aanklikken. Klik hier voor onze complete agenda.