Een onderneming starten? Weet waar je aan begint met het Startgesprek van CGMV
 

Je overweegt om voor jezelf te beginnen, maar je weet nog niet goed hoe. Je wilt graag helder krijgen waar je aan begint. Een goed begin is immers het halve werk. CGMV biedt je een Startgesprek aan waarin we samen met jou alle stappen naar een eigen onderneming doornemen. 

Wanneer is het Startgesprek interessant voor jou?

CGMV heeft het Startgesprek ontwikkeld voor iedereen die overweegt om een eigen onderneming op te starten. Of dat nou is omdat je tegen de grenzen van je huidige baan aanloopt en het gevoel hebt creatiever te kunnen zijn in je eigen onderneming of omdat je werkloos bent geworden en mogelijkheden ziet om als zelfstandige aan de slag te gaan. 

Na afloop
Na het Startgesprek van CGMV weet je wie jij bent en waar jouw kwaliteiten liggen. Je weet welke producten en/of diensten je wilt gaan leveren en wie jouw doelgroep is. Je kent je verplichtingen ten aanzien van financiën, belastingen, verzekeringen en eventuele uitkeringsinstanties. En je weet wat nodig is om een ondernemingsplan te schrijven. 

Wat gaan we doen?
Het Startgesprek is in eerste instantie een inventariserend gesprek waarin wij je situatie verkennen en je vragen inventariseren. Je kunt hierin met ons sparren over wie jij bent, wat jouw motivatie is voor het starten van een onderneming en welk bedrijfsidee je hebt. Daarbij staat de vraag ´ben jij een goede ondernemer?´ centraal.

Vervolgens spreken we de procedures van de Kamer van Koophandel, Belastingdienst en wet DBA met je door. We kijken met je naar je financiën, administratievoering en verzekeringen. We geven je advies over het opzetten van een Businessplan en denken met je na over hoe je je klanten gaat werven. We trekken hier in totaal 5 uur voor uit, inclusief voorbereiding. 

Wil je liever vrijblijvender verkennen of het starten van een eigen onderneming iets voor je is? Dan is misschien onze online groepsbijeenkomst Het Startgesprek iets voor jou. Check onze agenda voor de eerstvolgende datum.

Intekenen en kosten
Prijs: € 425, - incl. btw. Voor leden:  gratis.   
Meeruren:   € 85, - per uur incl. btw per uur en voor leden: € 55, - incl. btw per uur.  

De dienstverlening vindt zowel schriftelijk als telefonisch plaats of op één van onze kantoren (Zwolle/Groningen). 

Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.

sitemap    disclaimer