Je onderneming in kaart? Zet met de Training Business Model Canvas van CGMV je focus weer scherp. 
 

Ondernemen vraagt om een scherpe focus op je bedrijfsvoering en bedrijfsaspecten. Het Business Model Canvas is een unieke training waarmee je jouw bedrijfsaspecten op een overzichtelijke manier in kaart brengt. Zo krijg je meer zicht op jouw organisatie, jouw toegevoegde waarde, klanten, relaties en verdienmodel. Daarnaast denk je met andere ondernemers na over de christelijke identiteit in relatie tot jouw waardepropositie. 

Wanneer is de Training Business Model Canvas interessant voor jou?

De Training Business Model Canvas is bedoeld voor zowel gevestigde ondernemers voor wie het tijd is om hun business model opnieuw te identificeren en te definiëren als voor startende ondernemers die hun bedrijfsaspecten nog niet helemaal scherp in beeld hebben.

Na afloop
Aan het einde van deze training heb je een scherpe focus op jezelf, jouw eventuele mensen, middelen, producten en jouw klanten. Je hebt kennis en inzicht om zelfstandig jouw onderscheidende businessmodel te (her)ontwerpen. Je weet wat er nodig is om je ondernemingsplan te (her)schrijven. Je hebt nieuwe energie om met (jouw) aangescherpte focus te ondernemen.

Wat gaan we doen?
Het programma bestaat uit vier dagdelen. Deze tijd heb je in de praktijk ook echt nodig. We gaan met elkaar aan de slag met de verschillende bedrijfsaspecten van je onderneming, zoals klanten, de markt waarin je opereert, leveranciers en verdienmodellen. Ook denken we met elkaar na over wat het betekent om te ondernemen als christen. Zo ontstaan de bouwstenen voor jouw ondernemingsplan. We maken hierbij gebruik van een werkboek.

De training wordt gegeven in groepsverband, waardoor je brede feedback krijgt en wordt uitgedaagd je aannames te onderzoeken. 

Intekenen en kosten
Prijs: € 725,- incl. BTW.  Voor leden: geen € 725,- maar € 350,- incl. BTW.

Inclusief voorbereiding vraagt deze training ongeveer 40 uur van je tijd.

Op dit product zijn onze productvoorwaarden van toepassing.

Trainingsdata 
Als de training 'Business Model Canvas' gepland staat, dan kun je hieronder de datum aanklikken. Klik hier voor onze complete agenda.

sitemap    disclaimer