Meer structuur in je onderneming met de Training Mindmappen van CGMV. 
 

Door je gedachten en ideeën in tekst, beeld, kleur en structuur om te zetten en deze op een bepaalde manier op je beeldscherm te plaatsen, kun je niet alleen eenvoudiger, maar ook veel doeltreffender werken. Zo ontstaat meer structuur in je onderneming. 

Wanneer is de Training Mindmappen interessant voor jou?

De Training Mindmappen is bedoeld voor iedereen die doelgericht zijn of haar ideeën wil presenteren en/of met anderen wil uitwerken. En voor iedereen die informatie graag meer gestructureerd wil vastleggen en eenvoudiger wil verwerken. 

Na afloop
Aan het van deze training, die één dagdeel duurt, heb je meer structuur en overzicht door meer orde in je denken, doen en aanpak.

Wat gaan we doen?
We gaan met behulp van het programma Freemind aan de slag met het maken en gebruiken van een Mindmap. In jouw Mindmap ontwikkel je jouw bedrijfsstructuur of bedrijfsidee en onderscheid je hoofdzaken van bijzaken. In zo’n structuur kun je bijvoorbeeld eenvoudig prioriteiten stellen.

Intekenen en kosten
Prijs: € 125,- incl. BTW. Voor leden: geen € 125,- maar € 95,- incl. BTW.

De training vindt plaats op een van onze kantoren (Zwolle/Groningen) of in een trainingscentrum in Arnhem of Amersfoort.

Om de training te kunnen volgen heb je je eigen laptop nodig met daarop het programma Freemind 1.0 geïnstalleerd (gratis te downloaden).  

Op dit product zijn onze productvoorwaarden van toepassing

Trainingsdata 
Als de training 'Mindmappen' gepland staat, dan kun je hieronder de datum aanklikken. Klik hier voor onze complete agenda.

sitemap    disclaimer