Weet waar je staat bij ontslag. Met de Check Vaststellingsovereenkomst van CGMV


Ontslag kun je maar beter serieus nemen. Door vanaf het eerste moment kritisch te kijken naar de voorwaarden van je vaststellingsovereenkomst, waarin jij en je werkgever afspraken maken over het beëindigen van je arbeidsovereenkomst. CGMV helpt je onaangename verrassingen te voorkomen en op te lossen.

Wanneer is de Check Vaststellingsovereenkomst interessant voor jou?

CGMV heeft de Check vaststellingsovereenkomst ontwikkeld voor iedereen die van zijn of haar werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft gekregen.

Na afloop
Na de Check Vaststellingsovereenkomst van CGMV voldoet jouw vaststellingsovereenkomst gegarandeerd aan de wet en andere officiële regels. Je bent tot in detail voorbereid op het onderhandelingsgesprek met je werkgever. Wij adviseren je of je kunt tekenen of eerst nog moet onderhandelen. Al deze duidelijkheid krijg je voor een bedrag dat we van tevoren afspreken.

Wat gaan we doen?

Om je situatie goed te kunnen beoordelen vragen we je om alle stukken die van belang zijn naar ons op te sturen. Dan volgt een inventariserend gesprek met onze juridisch specialist. Wij verkennen je situatie en kijken naar de vragen die je zelf hebt. Vervolgens beoordelen we de inhoud van je vaststellingsovereenkomst in relatie tot jouw situatie. Ook de transitievergoeding komt aan bod. Vervolgens geven we je persoonlijk advies, vergezeld van aandachts- en verbeterpunten. We geven je bijvoorbeeld informatie over de WW en onze inschatting van jouw recht om een uitkering te krijgen.

Na afwikkeling van je ontslag nemen we opnieuw contact met je op om over je ervaringen te praten.

Intekenen en kosten
€ 375,-  incl. BTW en gratis* voor iedereen die minimaal een half jaar lid is.  Ben je nog geen half jaar lid, dan is de prijs € 95,- per uur incl. btw.

Je contact met ons zal zowel schriftelijk als telefonisch plaatsvinden. Als het nodig is, houden we ook een gesprek op ons kantoor in Zwolle of Groningen. 

Je kunt ook de onderhandeling over je vaststellingsovereenkomst uitbesteden door de Check Vaststellingsovereenkomst + onderhandelen aan te vragen.

Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.

*Algemene voorwaarwaarden voor lidmaatschap en dienstverlening ten behoeve van werknemers

'Ik heb een prachtig beroep in de zorg, maar al mijn ervaring dreigde verloren te gaan tijdens een functieverandering in ons ziekenhuis. Ik verzette mij daartegen. Toen mijn werkgever me wilde ontslaan, hebben de specialisten van CGMV zich over me ontfermd. Zij hadden oog voor mijn persoonlijke  verhaal en confronteerden me met de juridische feiten. Goud waard.’


Lees het complete verhaal

sitemap    disclaimer