Veelgestelde vragen

 

Kan iedereen lid worden van CGMV?
Bij CGMV geloven we dat jij van God de tijd, het talent en de mogelijkheden hebt gekregen om jouw leven, en dat van je omgeving, tot bloei te brengen. Als jij je met deze woorden verbonden voelt dan ben je van harte welkom als lid.


Kan ik lid worden met een probleem?
Als je een arbeidsgerelateerd probleem hebt en je wilt lid worden van CGMV dan ben je van harte welkom. Je kunt, om in verzekeringstermen te spreken, bij ons terecht met je ‘brandend huis’. Daar staat wel een extra bijdrage tegenover. Zaken die zijn ontstaan voor het lidmaatschap, of tijdens de eerste 6 maanden van het lidmaatschap, nemen wij in behandeling tegen een tarief van € 110,- per uur incl BTW. Daarnaast wordt 5% bureaukosten (exclusief btw) in rekening gebracht.  
Dit geldt ook als je het reeds bestaande probleem pas na de eerste 6 maanden van je lidmaatschap kenbaar maakt bij CGMV. Daarnaast betaal je de reguliere contributie en heb je de verplichting om minimaal twee jaar lid te blijven.

Ik ben lid van CGMV, is mijn partner ook automatisch lid?
Nee, bij CGMV werken we met een persoonsgebonden lidmaatschap. De hoogte van de contributie wordt berekend op basis van ieders persoonlijk bruto-jaarinkomen.


Kan ik mijn lidmaatschap gemakkelijk opzeggen?
Ja, dat kan. Het lidmaatschap moet wel schriftelijk worden opgezegd, per post of per e-mail. Na de eerste halfjaarperiode met het actietarief van € 1,-- per maand moet het  lidmaatschap nog tenminste anderhalf jaar worden voortgezet. Na deze periode geldt een opzegtermijn van drie maanden. 

 

    sitemap    disclaimer