CGMV zakelijk biedt focus

1. Focus op ondernemerschap
Als ondernemer of ondernemende manager heb je op gezette tijden behoefte aan een goed en diepgaand gesprek met andere christenondernemers. Bijvoorbeeld over hoe je jouw bedrijf het best kunt aansturen, over lastige dilemma’s waarmee je te maken krijgt of over de vraag welke zakelijke koers je als christen wilt varen in de steeds sneller veranderende maatschappij. Welke richting kan God aan jouw ondernemerschap geven? Hier is ruimte voor bij CGMV zakelijk. 
 

2. Focus op solidariteit
Sluit je aan bij CGMV, vakorganisatie voor christenen en maak het verschil voor ondernemers die tegen problemen aanlopen bij hun activiteiten. Met jouw bijdrage zorgen wij voor ondersteuning. En heb je zelf te maken met tegenwind in je werkzame leven? Dan staan we ook voor jou klaar met dienstverlening en betrokken (juridisch) advies bij o.a. starten, stoppen, strategie, personeel, rechtsbijstand en directie- en bestuurszaken.


3. Focus op netwerk
Beweeg je voortaan vrij door ons inspirerende netwerk van christenen die elkaar ontmoeten en vooruithelpen. Bij CGMV, vakorganisatie voor christenen ontmoet je (juridisch) adviseurs en andere specialisten en haal je slim advies rond je bedrijf of je werkzaamheden, je inkomen en je persoonlijke ontwikkeling. En als het nodig is ook juridische ondersteuning. Op ieder moment in je werkzame leven vind je bij ons inspiratie voor je ondernemerschap, je leven en je geloof.

Dit alles in vrijheid, want je kunt zelf kiezen. Óf je laat je incidenteel ondersteunen op momenten die jij bepaalt. Óf je wordt lid om je ondernemerschap (en dat van anderen!) in bredere zin te ontwikkelen.

sitemap    disclaimer