Vraag een gratis STAP ontwikkeladvies aan bij CGMV

 

Heb je een opleiding op maximaal mbo-2 niveau afgerond en ben je op zoek naar een geschikte (vervolg)opleiding? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vanaf 1 mei 2022 kun je gratis een ontwikkeladviestraject ter waarde van € 700,- aanvragen bij CGMV vakorganisatie. 


Ontwikkeladviestraject

Je kunt je bij ons inschrijven voor een gratis ontwikkeladviestraject met een loopbaanadviseur in Zwolle. Hiervoor hoef je geen lid te zijn bij ons. Wij regelen de subsidieaanvraag, jij hoeft hiervoor niets te doen en belangrijker nog: ook niets te betalen! 

Het STAP ontwikkeladvies is een persoonlijk adviestraject dat bestaat uit meerdere adviesgesprekken met een loopbaanprofessional, die in totaal opgeteld minimaal 4 uur duren. Onderdeel van dit traject is een digitale arbeidsmarktscan. 
Let op: het STAP ontwikkeladvies is alleen voor mensen met een opleiding op maximaal mbo-2 niveau. Concreet betekent dit:

  • géén opleiding 
  • basisonderwijs
  • vmbo of mavo
  • mbo-1/mbo entree
  • of mbo-2 

Heb je  een diploma op het niveau van mbo-3, mbo-4, havo of vwo zonder aanvullende opleiding? Dan kun je helaas géén gebruik maken van deze regeling.


STAP-budget

Ga je na het volgen van het ontwikkeladvies ook daadwerkelijk een opleiding volgen dan kun je daarvoor misschien gebruik maken van het STAP-budget. Dat betekent dat je maximaal €1000,- per jaar kunt aanvragen om die opleiding te doen.


Meedoen?

Ben jij werknemer en wil je gebruik maken van deze regeling? Schrijf je dan nu in voor het STAP ontwikkeladvies bij CGMV vakorganisatie. Loopbaanadviseur Bédina Gelling (aspirant lid van het NOLOC) helpt je graag een stap vooruit!

 

“Je bent lekker aan het werk, zit goed op je plek. Maar eigenlijk wil je wel eens weten of er nog meer in zit. Nu is je kans om samen met een loopbaanadviseur naar je doorgroeimogelijkheden te kijken. En dat ook nog eens gratis! Ik zou het tof vinden om je een stap vooruit te helpen!”  Bédina Gelling, loopbaanadviseur bij CGMV