Online startgesprek (CGMV zakelijk)

Voordat je voor je zelf gaat beginnen is het belangrijk om helder te krijgen waar je aan begint. Een goed begin is immers het halve werk. CGMV vakorganisatie biedt je een startgesprek aan waarin we samen met jou alle stappen naar een eigen onderneming doornemen. 

Overweeg jij een onderneming te starten, maar weet je niet hoe? Neem dan deel aan het open startgesprek: een digitale bijeenkomst voor (startende) ondernemers zoals jij!

In anderhalf uur tijd gaan we in een kleine groep samen in gesprek over het starten van een onderneming. Na afloop weet je precies wat je allemaal nodig hebt en wat je nog moet doen voordat je kunt starten.

De volgende onderwerpen maken deel uit van het startgesprek:

  • Wat zijn jouw overwegingen om zelfstandig ondernemer te worden?
  • Hoe maak ik een businessplan?
  • Hoe regel ik mijn financiën?
  • Ondernemer voor de fiscus: welke consequenties heeft dat voor mij?
  • Hoe kom ik aan (nieuwe) klanten?

Naast bovengenoemde onderwerpen is er ook volop ruimte voor je eigen specifieke vragen.

Voor wie is het startgesprek?
Het startgesprek is voor ondernemers die voor het eerst een eigen onderneming willen starten. Ook onlangs gestarte ondernemers zijn van harte welkom.  

Wat heb ik na afloop geleerd?
Na het startgesprek van CGMV weet je wie jij bent en waar jouw kwaliteiten liggen. Je weet welke producten en/of diensten je wilt gaan leveren en wie jouw doelgroep is. Je kent je verplichtingen ten aanzien van financiën, belastingen, verzekeringen en eventuele uitkeringsinstanties. En je weet wat nodig is om een ondernemingsplan te schrijven. 

Nieuwe data
Voor dit najaar staan er twee online startgesprekken gepland. Je kunt kiezen uit een middagbijeenkomst of een avondbijeenkomst. Wil je liever een persoonlijk gesprek of wil je eerder een gesprek? Misschien is dan ons product Startgesprek iets voor jou.

Datum: woensdag 17 november 2021
Tijd: 15.30-17.00 uur

Datum: woensdag 24 november 2021
Tijd: 19.30-21.00 uur

Locatie: Online, via Microsoft Teams
Workshopleider: Deze workshop wordt gegeven door Jan Toering, relatiemanager CGMV zakelijk 

Kosten
Prijs: € 25,- excl. btw. Voor leden: gratis.   

Aanmelden
Let op: Er zijn twee verschillende bijeenkomsten, zowel 's middags en 's avonds is er een online startgesprek. Klik hieronder op het dagdeel van je keuze om je aan te melden.

Je kunt je aanmelden tot drie dagen voor aanvang van de bijeenkomst. In de week van de bijeenkomst ontvang je per mail een link om deel te nemen aan het online startgesprek. Vergeet niet eerst in te loggen (rechtsboven in het scherm), dan vullen wij de bij ons bekende gegevens alvast voor je in.

sitemap    disclaimer