Ontdek je talenten en kwaliteiten met het Talenten Traject van CGMV. 
 

Wat is een Talenten Traject

Een Talenten traject vertelt welke natuurlijke talenten de basis zijn voor je drijfveren en motivaties. Het zegt iets over wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en waarom dit zo is. 

Waarom kiezen voor een Talenten Traject

Als je je afvraagt of je wel doet waar je goed in bent of bent vastgelopen in je werk dan kan het Talenten Traject een mooie investering in jezelf zijn. Onze gecertificeerde Talenten Traject coach helpt je om te ontdekken welke natuurlijke talenten jij eigenlijk hebt. De persoonlijke combinatie van talenten vertalen we vervolgens naar het niveau van taken en verantwoordelijkheden om je te helpen inzicht te krijgen in hoe jij het beste tot je recht komt en binnen welke organisatie. Tenslotte identificeren we ook je blinde vlek (echt iedereen heeft een eigen blinde vlek), die je kan remmen in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Het ontdekken van je blinde vlek biedt vaak mooie en persoonlijke inzichten die waardevol zijn voor zowel werk als privé. 
De Talenten Evaluatie kan ook voor teambuilding worden ingezet en voor jongeren die twijfelen over hun te maken studiekeuze of op zoek zijn naar een eerste baan. 

Kosten Talenten Traject

Het Talenten Traject bestaat uit een online test die je ter voorbereiding op de gesprekken alvast thuis kunt maken. Je ontvangt naar aanleiding hiervan een uitgebreide rapportage dat inzicht geeft in je talententop, je blinde vlek en je compensatietalent. Je bespreekt dit in twee persoonlijke gesprekken van ongeveer een uur met een gecertificeerde talentencoach. Je kunt zelf kiezen welke locatie voor jou het prettigste is: gesprekken bij ons op kantoor of online via Teams. 

  • € 549,- (incl. btw en incl. € 150,- voor de online test) 
  • € 449,- (incl. btw en incl. € 150,- voor de online test) voor leden
  • € 749,- (excl. btw en incl. €150,- voor de online test) voor bedrijven en instellingen

Tip!
•    Overleg met je werkgever of deze wil bijdragen in de kosten van een Talenten Traject. Valt het misschien binnen het opleidingsbudget?  
•    Ben je werkgever? Doe het cadeau aan je werknemer!

Vervolgafspraken

Het is goed mogelijk dat je naar aanleiding van je ontdekkingen graag verdere stappen wilt zetten met behulp van coaching. Graag kijken we met je mee naar wat jij nodig hebt om een stap verder te komen in je loopbaan. Je kunt bij ons vervolgafspraken maken voor extra coaching. Per sessie van 75 minuten rekenen we hiervoor: 
•    € 90,- incl. btw 
•    € 75,- incl. btw voor leden
•    € 90,- excl. btw voor bedrijven en instellingen

Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.

sitemap    disclaimer