‘Ik ben opgevoed met het idee dat je hoort te werken. Dan is het zwaar als je bij een ontslagronde op straat komt te staan. Elke afwijzing op mijn sollicitatie maakte me moedelozer. Tijdens de CGMV Themasessie Je bent meer dan je werk heb ik mezelf weer helemaal kunnen opladen. Het heeft me ook geleerd dat vrijwilligerswerk nieuwe moed geeft. Ze hebben ze me de ogen geopend.’


Lees het complete verhaal

Dat je werkloos bent, wil nog niet zeggen dat je niet meer kunt of wilt meedoen. Ontdek je mogelijkheden met CGMV.

Werkloosheid is meer dan ‘geen baan hebben’. De samenleving oordeelt vaak negatief over mensen zonder baan. Je loopt kans dat je aan jezelf gaat twijfelen en misschien heeft ook je gezin er last van. CGMV organiseert daarom de Themasessie Je bent meer dan je werk: een moment om bij te tanken en te praten met anderen in een vergelijkbare situatie. Een moment om nieuwe energie en ideeën op te doen onder leiding van ervaren adviseurs. 

Wanneer is de Themasessie Je bent meer dan je werk interessant voor jou?

CGMV heeft de Themasessie Je bent meer dan je werk ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar baan is kwijtgeraakt en op zoek is naar nieuw werk.

Na afloop
Na de Themasessie Je bent meer dan je werk heb je nieuwe inzichten opgedaan over je leven zonder werk. Je hebt nieuwe moed opgebouwd om ertegenaan te gaan. Je hebt een visie ontwikkeld waarbij ook het leven buiten je werk een rol speelt. Je herkent zorgen en dilemma’s die er nu eenmaal bij horen, maar hebt ook meer focus op mogelijkheden in je leven. Je hebt je ervaringen met anderen gedeeld.

Wat gaan we doen?
Na een uitgebreide kennismakingsronde waarin onderlinge verbinding centraal staat, gaan we aan de slag in groepen rondom erkenning en herkenning van zorgen en dilemma’s bij het verlies van je werk. Ook is er aandacht voor het delen van kennis, informatie en visies omtrent het verlies van werk en de zoektocht naar nieuw werk. Want we weten veel over wat baanloosheid met mensen doet. Vervolgens ga je met een deskundig adviseur sparren over welke acties je zelf kunt ondernemen om weer aan de slag te kunnen. Je ontmoet mensen die in dezelfde situatie zitten en kunt ervaringen uitwisselen. We hebben ervaren dat die uitwisseling praktisch nut heeft (je leert van elkaar), maar ook een gezonde uitlaatklep voor je emoties kan zijn.

Intekenen en kosten
Prijs: gratis. Deze themasessie wordt je ter kennismaking  aangeboden door CGMV. 

sitemap    disclaimer