'Het heeft eerst een tijd gerommeld binnen het bedrijf waar ik werk. Er kwam vrij weinig informatie over wat een naderende reorganisatie voor mij als werknemer kon betekenen. Gelukkig heb ik me op tijd aangemeld voor de Themasessie Reorganisatie en ontslag van CGMV. Waanzinnig relevant voor mij omdat je nuchter kijkt naar de juridische kanten, naar welke scenario’s er bestaan, en hoe ik daar vanuit mijn geloof in kan staan. Zakelijk en zingevend, noem ik dat.’

Lees het complete verhaal

Leidt een reorganisatie automatisch tot ontslag? Kom met deze en andere vragen naar onze Themasessie Reorganisatie en Ontslag
 

Er komt (misschien) een reorganisatie in het bedrijf waar je werkt. Dan is de kans groot dat er vragen in je opkomen waar noch je werkgever noch je collega’s een eenduidig antwoord op geven. Blijf daar niet mee rondlopen. Kom naar de Themasessie Reorganisatie en Ontslag van CGMV.

Wanneer is de Themasessie Reorganisatie en Ontslag interessant voor jou?

CGMV heeft de Themasessie Reorganisatie en Ontslag ontwikkeld voor iedereen die zich geconfronteerd ziet met een reorganisatie en mogelijk ontslag, en iedereen die verwacht daarmee te maken te krijgen.

Na afloop
Na de Themasessie Reorganisatie en Ontslag weet je meer van wat reorganisaties zoal inhouden en hoe het werkt met ontslag als gevolg daarvan. Je kunt jouw specifieke situatie nu beter plaatsen en eventuele gevolgen inschatten. Je weet nu hoe reorganisaties in hun werk gaan en hoe de route via ontslag naar een eventuele uitkering loopt. Je bent in contact gekomen met mensen in een vergelijkbare situatie.

Wat gaan we doen?
We voorzien je van actuele informatie over de wet- en regelgeving voor reorganisatie en ontslag. Daarna is er ruimte om jouw persoonlijke situatie centraal te stellen en jouw vragen en dilemma’s rond dit onderwerp te behandelen. Tijdens de themasessie zorgen wij ervoor dat je kunt praten met een vakbondsbestuurder en een jurist met  kennis en ervaring op het gebied van reorganisatie en ontslag.

Intekenen en kosten
Prijs: gratis. Deze themasessie word je ter kennismaking aangeboden door CGMV

Data
Als de themasessie 'Reorganisatie en ontslag' gepland staat, dan kun je hieronder de datum aanklikken. Klik hier voor onze complete agenda.

sitemap    disclaimer