De jurist van CGMV kijkt met je mee, geeft advies en als het zover is neemt hij ook de onderhandelingen voor zijn rekening.


Onderhandelen over je ontslag? Roep de hulp in van CGMV. Wij hebben de juridische kennis en ervaring om je te helpen kritisch te kijken naar de voorwaarden van je vaststellingsovereenkomst, waarin jij en je werkgever afspraken maken over het beëindigen van je arbeidsovereenkomst. We helpen je onaangename verrassingen te voorkomen én kunnen namens jou onderhandelen.

Wanneer is de Check Vaststellingsovereenkomst interessant voor jou?

CGMV heeft de Check vaststellingsovereenkomst ontwikkeld voor iedereen die van zijn of haar werkgever een vaststellingsovereenkomst heeft gekregen en de onderhandeling hierover niet zelf wil voeren.

Na afloop
Wij zorgen ervoor dat jouw vaststellingsovereenkomst gegarandeerd voldoet aan de wet en andere officiële regels. Ook ontzorgen we je door de onderhandeling met je werkgever van je over te nemen. We ontfermen ons over de details rondom de beëindiging en afwikkeling van je arbeidsovereenkomst en uiteindelijk geven wij je het advies of je kunt ondertekenen. Al deze duidelijkheid en service krijg je voor een bedrag dat we van tevoren afspreken.

Wat gaan we doen?
Om je situatie goed te kunnen beoordelen vragen we je om alle stukken die van belang zijn naar ons op te sturen. Dan volgt een inventariserend gesprek met onze juridisch specialist. Wij verkennen je situatie en kijken naar de vragen die je zelf hebt. Vervolgens beoordelen we de inhoud van je vaststellingsovereenkomst in relatie tot jouw situatie.Ook de transitievergoeding komt aan bod. Vervolgens geven we je persoonlijk advies, vergezeld van aandachts- en verbeterpunten. We geven je bijvoorbeeld informatie over de WW en onze inschatting van jouw recht om een uitkering te krijgen.

Als het zover is, gaan we namens jou in onderhandeling met je werkgever.  De “check vaststellingsovereenkomst met onderhandelen” voorziet alleen in juridische bijstand wanneer er sprake is van een buitengerechtelijk traject. 

Het komt een enkele keer voor dat tijdens een onderhandelingstraject blijkt dat je er niet uitkomt met elkaar. Het kan zijn dat de werkgever het geschil wil voorleggen aan de rechter.  Maar het kan ook zijn dat een buitengerechtelijk traject voor de werknemer geen redelijke kans van slagen meer heeft omdat de werkgever geen gehoor zal geven aan de eis(en) van de werknemer zonder dat een rechter wordt inschakelt. Mocht deze situatie zich voordoen, dan gaan we graag met je op zoek naar een maatwerkoplossing om je verder te helpen.  

Na afwikkeling van je ontslag nemen we opnieuw contact met je op om over je ervaringen te praten.

Intekenen en kosten
€ 900,- incl. btw en gratis* voor iedereen die minimaal een half jaar lid is.  Ben je nog geen half jaar lid, dan is de prijs € 100,- per uur incl. btw.

Je contact met ons zal zowel schriftelijk als telefonisch plaatsvinden. Als het nodig is, houden we ook een gesprek op ons kantoor in Zwolle of Groningen. 

Je kunt de onderhandeling ook zelf voeren en alleen de Check Vaststellingsovereenkomst aanvragen. 

Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.

*Algemene voorwaarwaarden voor lidmaatschap en dienstverlening ten behoeve van werknemers

 

 

Mery Steinmeijer geeft de dienstverlening van CGMV een 10!

Over de samenwerking met de jurist van CGMV schrijft zij:

"Heel prettige samenwerking gehad en goed geholpen."

 

 

 

sitemap    disclaimer