Reorganisatie en ontslag . En nu?

Het bedrijf waar je werkt heeft de coronacrisis tot nu toe overleefd. Maar op dit moment zijn de financiële buffers op en zijn de eerste gedwongen ontslagen aangekondigd. Welke ondersteuning heb je nodig in deze onzekere tijd? En met welke vragen loop je rond?

  • Wat zijn de consequenties als ik ontslagen wordt?
  • Kies ik voor een beëindigingsvergoeding of voor begeleiding richting ander werk?
  • Blijf ik vasthouden aan het oude werk of kies ik voor een loopbaanswitch?
  • Wie ondersteunt mij bij een vaststellingsovereenkomst? 

Veelgestelde vragen
In de campagne 'Vraag het CGMV' staan een aantal vragen centraal. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. 

Vraag het CGMV
Blijft jouw vraag onbeantwoord?  Wil je hulp bij jouw specifieke situatie?  De WerkLijn van CGMV is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op telefoonnummer 06-19825129.  Het is ook mogelijk met ons te chatten via Whatsapp. Klik op het Whatsapp icoontje en stuur ons je vraag. We bellen je dan op werkdagen terug tussen half negen en vijf uur. 

Vraag het CGMV
Blijft jouw vraag onbeantwoord?  Wil je hulp bij jouw specifieke situatie?  De WerkLijn van CGMV is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op telefoonnummer 06-19825129.  Het is ook mogelijk je vraag in een app aan ons voor te leggen. We bellen je dan op werkdagen terug tussen half negen en vijf uur. 

Chatten via Whatsapp

Blog voor werknemers over corona

Sinds de uitbraak van corona in maart 2020 houden we een  blog  bij welke invloed de coronamaatregelen heeft op de werknemer.  Hier kun je het blog lezen.

Veelgestelde vragen over corona en werk 

Onze adviseurs hebben de meestgestelde vragen over werk en corona voor je verzameld in een overzicht. De veelgestelde vragen over corona en werk kun je hier lezen.

Vakantie, werk en corona 

Corona heeft ook zeker invloed op verlof en vakantie. Wat kan de werkgever aan je eisen en wat zijn jouw rechten als het om verlof gaat? Lees er meer over.