Reorganisatie en ontslag . En nu?

Het bedrijf waar je werkt heeft de coronacrisis tot nu toe overleefd. Maar de financiële buffers raken op en de eerste gedwongen ontslagen zijn aangekondigd. Welke ondersteuning heb je nodig in deze onzekere tijd? En met welke vragen loop je rond?

  • Wat zijn de consequenties als ik ontslagen word?
  • Kies ik voor een beëindigingsvergoeding of voor begeleiding richting ander werk?
  • Ga ik op zoek naar vergelijkbaar werk of kies ik voor een loopbaanswitch?
  •  Wie ondersteunt mij bij een vaststellingsovereenkomst? 

Veelgestelde vragen
Veel van de vragen die ons gesteld worden gaan over ontslag of dreigend ontslag. Om je alvast een eindje op weg te helpen hebben we de meest voorkomende vragen hieronder beantwoord.  Klik op een van de vragen om het antwoord te lezen. Heb je meer informatie nodig of wil je even met ons sparren? Bel dan de WerkLijn op
06-19825129!
 

Vraag het CGMV
Blijft jouw vraag onbeantwoord?  Wil je hulp bij jouw specifieke situatie?  De WerkLijn van CGMV is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op telefoonnummer 06-19825129.  Het is ook mogelijk je vraag in een app aan ons voor te leggen.  Klik op het Whatsapp icoontje en stuur ons je vraag. We bellen je dan op werkdagen terug tussen half negen en vijf uur. 

Vraag het CGMV
Blijft jouw vraag onbeantwoord?  Wil je hulp bij jouw specifieke situatie?  De WerkLijn van CGMV is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op telefoonnummer 06-19825129.  Het is ook mogelijk je vraag in een app aan ons voor te leggen. We bellen je dan op werkdagen terug tussen half negen en vijf uur. 

Veelgestelde vragen over corona en werk 
Onze adviseurs hebben de meestgestelde vragen over werk en corona voor je verzameld in een overzicht. 

Blog voor werknemers over corona
Sinds de uitbraak van corona in maart 2020 houden we een  blog  bij welke invloed de coronamaatregelen heeft op de werknemer.  

Themasessie Reorganisatie & ontslag
Heb je te maken met reorganisatie en/of ontslag? Blijf dan niet rondlopen met vragen, maar meld je nu aan voor de online themasessie Reorganisatie & ontslag.