Werken bij CGMV

 

CGMV is een vakorganisatie voor christenen. Al 65 jaar biedt CGMV ondersteuning aan werknemers, werkgevers en zelfstandigen. CGMV bestaat uit circa 6000 leden vertegenwoordigd uit de volle breedte van de Nederlandse arbeidsmarkt. In 2023 willen we een moderne vakorganisatie zijn die past bij deze tijd.

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

 

Lid Toezichthoudend Bestuur

Wij zijn op zoek naar een nieuw lid voor het toezichthoudend bestuur. Je hebt oog voor mensen, bent maatschappelijk betrokken en voelt je verwant met de identiteit van CGMV en (mede) bewaker van deze identiteit vanuit de toezichthoudende rol. Je draagt met plezier bij in het beschouwen en toetsen van ideeën en plannen op sociaal maatschappelijke relevantie, haalbaarheid en realiteit en hebt daarbij oog voor impact op de mens erachter. Wij zijn op zoek naar kandidaten met een sociaal en/of maatschappelijke achtergrond en daarbij affiniteit en/of bewogenheid met het werk in de sector zorg en welzijn of onderwijs.

Klik hier voor meer informatie.

 

Belastingservice (vrijwilliger)

Met de Belastingservice van CGMV kun je hulp krijgen bij je belastingaangifte. Misschien wil je graag dat iemand je belastingaangifte controleert of wil je graag hulp bij het invullen van de hele aangifte. Dat kan allemaal!

Klik hier voor meer informatie. 

Zelf deskundig?

Ben je zelf handig met het invullen van belastingaangiftes en vind je het leuk om andere leden van CGMV hiermee te helpen? Meld je dan aan als deskundige! Neem voor meer informatie contact met ons op.