Werken bij CGMV

 

CGMV is een vakorganisatie voor christenen. Al 65 jaar biedt CGMV ondersteuning aan werknemers, werkgevers en zelfstandigen. CGMV bestaat uit circa 6000 leden vertegenwoordigd uit de volle breedte van de Nederlandse arbeidsmarkt. In 2023 willen we een moderne vakorganisatie zijn die past bij deze tijd.

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

 

Jurist/vakbondsbestuurder (32-36 uur)

We zoeken een juridische professional voor een boeiende combifunctie als jurist/ vakbondsbestuurder. De rol omvat juridisch advies, belangenbehartiging en onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden. We zoeken een tactvolle, doortastende collega met onderhandelingsvaardigheden. Ons aanbod? Een inhoudelijke uitdaging in een maatschappelijk relevante organisatie, een informele, professionele werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden.

Klik hier voor meer informatie. 

 

Belastingservice (vrijwilliger)

Met de Belastingservice van CGMV kun je hulp krijgen bij je belastingaangifte. Misschien wil je graag dat iemand je belastingaangifte controleert of wil je graag hulp bij het invullen van de hele aangifte. Dat kan allemaal!

Klik hier voor meer informatie. 

Zelf deskundig?

Ben je zelf handig met het invullen van belastingaangiftes en vind je het leuk om andere leden van CGMV hiermee te helpen? Meld je dan aan als deskundige! Neem voor meer informatie contact met ons op.