Werken bij CGMV

 

CGMV is een vakorganisatie voor christenen. Al 65 jaar biedt CGMV ondersteuning aan werknemers, werkgevers en zelfstandigen. CGMV bestaat uit circa 8000 leden vertegenwoordigd uit de volle breedte van de Nederlandse arbeidsmarkt. In 2020 willen we een moderne vakorganisatie zijn die past bij deze tijd.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:
 

Vrijwilligersfuncties:
 

Belastingservice (vrijwilliger)

Met de Belastingservice van CGMV kun je hulp krijgen bij je belastingaangifte. Misschien wil je graag dat iemand je belastingaangifte controleert of wil je graag hulp bij het invullen van de hele aangifte. Dat kan allemaal!
Klik hier voor meer informatie 

Zelf deskundig?

Ben je zelf handig met het invullen van belastingaangiftes en vind je het leuk om andere leden van CGMV hiermee te helpen? Meld je dan aan als deskundige! Neem voor meer informatie contact met ons op via 038 – 42 54 379.


WorkMate (vrijwilliger)

Je bent werkloos en mist de zekerheid van een inkomen. Je popelt om aan de slag te gaan, maar je hebt het gevoel dat er niemand op jou zit te wachten. Hoe langer je werkloos bent, hoe groter de afstand tot de arbeidsmarkt wordt. Daar zit je dan met je diploma’s en werkervaring. Hoe kom je aan die baan?

Laat je helpen

Vierenzestig procent van de mensen die in de WW terechtkomen, heeft binnen een jaar een nieuwe baan. Daar wil jij graag bij horen! Je kunt echter wel wat advies en morele ondersteuning gebruiken. Hulp van een ervaren sollicitant of hulp van iemand die meestal ‘aan de andere kant van de tafel zit’: een P&O-adviseur of leidinggevende.

Aan de slag

We noemen deze mensen WorkMate, een sparringpartner die jou vanuit zijn deskundigheid en ervaring kan helpen, naar je belevenissen luistert en je enthousiasmeert en motiveert als je dat nodig hebt. Een buddy in moeilijke tijden zogezegd. Het hoofddoel is jou weer aan het werk helpen!

De WorkMate is een enthousiast lid van CGMV uit jouw regio die maximaal een jaar met je meeloopt in je zoektocht naar een nieuwe baan. Hij of zij is geïnteresseerd in jouw verhaal, in wie je bent en wat je wilt gaan doen. Samen stel je een helder stappenplan op, zodat je gefocust en gemotiveerd aan de slag kunt met je sollicitaties.

WorkMate van CGMV is:

  • Persoonlijk: het sluit aan op wat jij nodig hebt
  • Specifiek: afgestemd op jouw situatie en omstandigheden
  • Praktisch: om jou aan het werk te helpen
  • Concreet: direct aan de slag met een stappenplan

Zoek je naar werk of moet je dat binnenkort gaan doen? En wil je daar graag wat gratis hulp bij? Meld je dan aan door te bellen naar 038 – 42 54 379.

 

 

sitemap    disclaimer