Werken bij CGMV

 

CGMV is een vakorganisatie voor christenen. Al 65 jaar biedt CGMV ondersteuning aan werknemers, werkgevers en zelfstandigen. CGMV bestaat uit circa 6700 leden vertegenwoordigd uit de volle breedte van de Nederlandse arbeidsmarkt. In 2021 willen we een moderne vakorganisatie zijn die past bij deze tijd.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature:

Vacature communicatiemedewerker

Als communicatie professional vind je het leuk om mensen te spreken en mooie verhalen te maken. Je bent geïnteresseerd in wat er speelt in de maatschappij en vindt het leuk om vanuit CGMV daar woorden aan te geven. Je maakt deel uit van een enthousiast team en draagt bij aan de interne en externe communicatie van CGMV.  Lees hier de hele vacaturetekst.

 

Word vrijwilliger bij CGMV 
 

Belastingservice (vrijwilliger)

Met de Belastingservice van CGMV kun je hulp krijgen bij je belastingaangifte. Misschien wil je graag dat iemand je belastingaangifte controleert of wil je graag hulp bij het invullen van de hele aangifte. Dat kan allemaal!
Klik hier voor meer informatie 

Zelf deskundig?

Ben je zelf handig met het invullen van belastingaangiftes en vind je het leuk om andere leden van CGMV hiermee te helpen? Meld je dan aan als deskundige! Neem voor meer informatie contact met ons op.

sitemap    disclaimer