“WerkLijn – juist nu jouw klankbord voor vragen over werk en inkomen”.  

 

Opeens is het een bijzonder onzekere en spannende tijd. Maak je je zorgen, ervaar je spanning of stress of heb je vragen over je werk? Of wil je afstemmen over je persoonlijke situatie met betrekking tot je werk? Bel met de WerkLijn. Wij komen graag persoonlijk in verbinding met jou en willen een klankbord voor je zijn.

Hoe krijg je structuur in je dag als je thuis werkt? Heb je straks nog wel werk? Je voelt je niet fit en toch vraagt je werkgever jou om door te werken. Je redt het niet om je uren te maken en je werkgever vraagt je om verlof op te nemen. Hoe moet je als ondernemer of zzp’er gebruikmaken van de afgekondigde en beschikbare noodmaatregelen?

Wanneer is de  WerkLijn interessant voor jou?

Juist nu is de WerkLijn jouw klankbord voor vragen over werk en inkomen. 

Wat willen we voor je betekenen?
We bieden je de ruimte voor een gesprek over je situatie en denken met je mee. We willen je graag ondersteunen en bemoedigen. Ook schetsen we mogelijke denkrichtingen. Bij ons kun je vrijuit spreken over je dilemma’s over je werk en inkomen, zodat je weer een stap vooruit kunt maken. 

We bieden je een concreet antwoord op je vraag en geven je een praktisch advies over hoe jij je probleem zelfstandig kunt aanpakken. Als je vraag te complex is, krijg je een eerste beoordeling van de situatie en advies over de mogelijke aanpak van je probleem.

Contact
We leggen graag telefonisch een lijntje met je, maar je kunt je vraag ook digitaal insturen. We zijn op werkdagen telefonisch of via app bereikbaar via 06-19825129

Contact
De WerkLijn van CGMV is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op telefoonnummer 06-19825129.  Het is ook mogelijk met ons te chatten via Whatsapp. Klik op het Whatsapp icoontje en stuur ons je vraag. We bellen je dan op werkdagen terug tussen half negen en vijf uur. 

Intekenen en kosten
De eerste 10 minuten zijn gratis. Je betaald dus voor het eerste half uur geen €30,- incl. btw, maar €20,- incl. btw. Gesprekken langer dan 10 minuten en korter dan 30 minuten worden afgerond naar een half uur. Een en ander wordt netjes inzichtelijk gemaakt op de door jou te ontvangen factuur.

Dit product is gratis als je na afloop van het gesprek besluit lid van CGMV te worden of een ander product af te nemen. 

Ook op dit product zijn onze voorwaarden van toepassing.

 

 

Jannet Buist geeft de dienstverlening van CGMV een 10!
 

Haar toelichting bij deze hoge score:
 

"Betrouwbaar. Echt goede hulp in deze onzekere tijd."

 

 

Waar kunnen wij jou mee helpen?

sitemap    disclaimer