Was dit de toekomst waar je van droomde? Tijd voor de Workshop Werk in balans
 

Je werkt hard. Je agenda is altijd gevuld. Maar van binnen knaagt er iets. Is dit wel het leven waar je van droomde? Is de manier waarop je je tijd besteedt, eigenlijk wel wat je wilt? Of voelt het een beetje alsof het je overkomt? CGMV nodigt je van harte uit voor de Workshop Werk in balans om dieper op die vragen in te gaan.

Wanneer is de Workshop Werk in balans interessant voor jou?

CGMV heeft de Workshop Werk in balans ontwikkeld voor iedereen die graag wil voldoen aan alle verwachtingen en daar duidelijkheid in wil aanbrengen. De workshop is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor dertigers of veertigers die willen werken aan hun balans tussen werk en privé.

Na afloop
Na de Workshop Werk in balans heb je kennis van en inzicht in wat ‘tijdbesteding’ inhoudt en hoe het stellen van prioriteiten van invloed is. Je bent je nu bewust van je eigen situatie, van de patronen die erin zijn geslopen en de dilemma’s waar je tegenaan loopt. Je beschikt nu over een plan van aanpak om  de juiste keuzes te maken en ideeën om de gewenste situatie in stand te houden.

Wat gaan we doen?
We beginnen met het verwerven van inzicht in hoe mensen hun tijd besteden. Denk bijvoorbeeld aan het stellen van prioriteiten en welk effect dit heeft op je tijdbesteding. We gaan je eigen situatie in kaart brengen en hoe je er gekomen bent. Want in de loop van je leven sluipt er van alles in je tijdbesteding zonder dat je daar echt voor hebt gekozen. Je loopt dan automatisch tegen dilemma’s aan, en ook die nemen we onder de loep. Tenslotte maken we samen een plan van aanpak om je  gewenste situatie  te kunnen realiseren.

Na afloop nemen we nog een keer contact met je op om over je ervaringen te praten.

Intekenen en kosten
Prijs: € 199,- incl. BTW. Voor leden: geen € 199,- maar € 125,- incl. BTW.

Op dit product zijn onze productvoorwaarden van toepassing.

Workshopdata
Als de workshop Werk in Balans gepland staat, dan kun je hieronder de datum aanklikken. Klik hier voor onze complete agenda.

sitemap    disclaimer